Antena Căutare

Traian Basescu: Pe langa Nokia vor mai pleca si alti investitori straini

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca vor pleca si alti investitori straini.

"Inchiderile potentiale nu se pot referi numai la Jucu, eu as privi si la alte industrii, nu este o noutate. Eu am cerut Guvernului sa vizeze creare de locuri de munca in deciziile pe care le ia",


"Daca nu avem curajul sa ne asumam decizii importante, o sa ii pierdem si pe altii", a declarat Traian Basescu.

In cadrul declaratiilor facute pe aeroport, seful statului a spus ca "este vai de politicienii care se vor lasa jucati de birocrati".

Presedintele Romaniei sustine ca a avertizat cu privire la riscul plecarii mai multor companii multinationale din Romania.

Boc a convocat o sedinta de Guvern la ora 18

Premierul Emil Boc a convocat o sedinta de urgenta a Guvernului pentru ora 18. Sedinta vine in contextul in care premierul a avut o intrevedere in aceasta dupa-amiaza cu directorul Nokia Romania, Risto Meskus.

Nokia inchide fabrica de la Jucu, din judetul Cluj, si isi muta afacerea in China. Aceasta masura va afecta 2.200 de oameni, care vor ramane fara loc de munca. Masura a fost luata in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor, intrucat unitatile de productie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez. Fabrica de la Jucu a fost inaugurata in februarie 2008.





Andreea Paul-Vass: Guvernul nu putea impiedica inchiderea fabricii Nokia... Udrea nu mai sprijina tinerii cu venituri reduse sa-si construiasca locuinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x