Antena Căutare

URBB a înregistrat o creştere în volum de două cifre pentru berile premium şi superpremium din portofoliu

Grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a înregistrat o rată de creştere în volum de 15% la nivelul întregului portofoliu de beri premium şi superpremium, în perioada ianuarie – iunie 2019, comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior.

Grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a înregistrat o rată de creştere în volum de 15% la nivelul întregului portofoliu de beri premium şi superpremium, în perioada ianuarie – iunie 2019, comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior.

Cele mai mari creşteri în volum au fost înregistrate de brandurile din gama de specialităţi a URBB - Timeless Collection.

“Aceste rezultate ne reafirmă faptul că suntem o companie matură şi că răspundem nevoilor consumatorilor din România cu produse de cea mai înaltă calitate, cu tradiţie în piaţa de băuturi, care acoperă o gamă de gusturi tot mai rafinate şi diverse, dar şi preferinţele variate în materie de brand”, a spus Kobi Dar, preşedintele URBB.

Grupul Carlsberg a înregistrat o creştere a volumelor de bere la nivel mondial de 1,4% în primul semestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior. În 2019, URBB şi-a extins portofoliul de bere prin lansarea a trei sortimente noi de bere, care vin ca răspuns la tendinţa de premiumizare observată în rândul consumatorilor.

Acestea sunt Weihenstephaner Vitus, care s-a alăturat portofoliului URBB de beri speciale din gama Timeless Collection deja binecunoscute românilor, Bucur – bere de bulevard, prima bere românească care completează portofoliul URBB de mărci de bere premium, şi Carlsberg 0,0%, noua bere superpremium fără alcool din portofoliul URBB. URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală şi singurul berar din Bucureşti dezvoltat printr-o investiţie greenfield.

În prezent, portofoliul grupului include Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Carlsberg 0,0%, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambrée, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Sursa : news.ro

Locuri de muncă în străinătate, în Franța, Germania, Marea Britanie sau Austria. Salariile ajung și până la 5.000 de eur... Reţeaua de sănătate Regina Maria a finalizat achiziţia Spitalului Première din Timişoara, cel mai mare spital privat din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x