Antena Căutare

Victor Ponta: Investitorul de la Oltchim va raspunde legal, daca face o inselaciune

Premierul Victor Ponta a declarat ca nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de miile de angajati de la Oltchim si a avertizat ca, daca un investitor sustine ca are banii si apoi se dovedeste ca a inselat, atunci va raspunde in fata legii.

"Eu adresez o singura speranta in numele miilor de oameni, ca nimeni nu isi bate joc de ei intre cei care au fost la licitatie si ca nimeni nu ne inseala pe toti, pentru ca cineva a zis azi ca are 203 milioane de platit si dupa aceea inca cateva sute de milioane de investit si ne-a inselat, va raspunde in fata legii, in primul rand pentru ca isi bate joc de miile de oameni. Sper ca cel care castiga astazi si este declarat castigator sa inteleaga ca nu este vorba de o joaca, aici este vorba de mii de oameni si de un complex industrial extrem de important pentru trei judete ale tarii. Daca cumva cineva s-a gandit ca se joaca cu chestia asta, o sa se arda foarte tare", a atras atentia, vineri, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres.

De asemenea, Ponta a mai spus ca, cine castiga licitatia are obligatia sa plateasca pretul in 5 - 10 zile si sa vina cu bani, nu cu vorbe, cu bani pentru investitii pentru pastrarea locurilor de munca.

"Nu pornesc de la ideea ca a fost o inselaciune, pornesc de la ideea ca cine s-a dus acolo a inteles ca nu-i o joaca si daca te joci cu asa ceva, o sa te frigi foarte tare", a conchis seful PSD.

Primul elicopter Puma MK 2 modernizat, lansat de Eurocopter la Brasov... AVAS: Trei sferturi din pagubitii FNI, despagubiti la nivel national...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x