Antena Căutare

90% din fraudele de la bancomatele din Marea Britanie sunt comise de romani

Peste 90 la suta din fraudele comise la bancomatele din Marea Britanie sunt "operele" romanilor, arata autoritatile de la Londra.

Potrivit acestora toate bandele implicate in aceasta activitate castiga in jur de trei milioane de lire sterline luna de luna. Asta pentru ca reusesc sa fie intotdeauna cu un pas inaintea politistilor.

Infractorii romani par sa dea mari batai de cap britanicilor. Statisticile arata ca, in Marea Britanie, peste 90% din furturile la bancomate si clonarile de carduri sunt comise de catre conationalii nostri.

Romanii nu inceteaza sa-i surprinda pe politistii britanici cu planurile lor. Dupa fiecare teapa isi perfectioneaza metoda. Dar pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, in cele din urma cad in capcanele intinse de autoritati.

Un barbat a fost surprins in timp ce se ascundea de camerele de filmat ale bancii. Un al doilea barbat, care are fata acoperita, vine imediat. Unei cliente i se blocheaza cardul in bancomat. Ea se duce dupa ajutor, dar i se spune ca banca este inchisa. Un barbat scoate un dispozitiv din bancomat. Acum intervin detectivii.

Este o victorie mica intr-un razboi tot mai greu. Desi politistii lucreaza din greu ca sa puna capat valului de infractiuni bancare, fenomenul ia amploare. Asta in mare parte din cauza romanilor, spun autoritatile de la Londra.

Potrivit politistilor britanici, numai in primele trei luni ale anului 2011 au fost identificati 120 de romani implicati in furturi si clonari de carduri.

In medie fraudele bancare din Marea Britanie insumeaza trei milioane de lire pe luna. Iar o mare parte din aceasta suma ajunge in buzunarele romanilor.


FOTO! Acesta este iadul: 200 de indonezieni muncesc 12 ore pe zi langa un vulcan activ... VIDEO! Papa Benedict al XVI-lea a spalat pe picioare 12 preoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x