Antena Căutare

FOTO! Acesta este iadul: 200 de indonezieni muncesc 12 ore pe zi langa un vulcan activ

Povestea minerilor indonezieni care lucreaza 12 ore pe zi langa un vulcan activ, pentru a-si castiga existenta, a facut inconjurul lumii.

Deloc surprinzator, conditiile groaznice sunt de vina pentru speranta mica de viata pe care o au acestia: aproximativ 30 de ani.

Asa cum arata si imaginile de mai jos, aproape 200 de suflete se forteaza sa lucreze 12 ore pe zi in varful vulcanului Ijen, din Indonezia. Barbatii, care castiga doar 3 lire sterline pe zi, cara cosuri pline cu sulf galben, intarit, ce ating greutati de la 70 la 90 de kilograme. In fiecare zi, lucratorii trebuie sa strabata un drum denivelat, de la crater pana jos, de circa 10 ori.

Aerul toxic si fumul pot fi fatale daca sunt inspirate pentru o perioada prea mare de timp - ceea ce acesti muncitori fac zi de zi, pentru a-si putea cumpara o paine si a-si intretine familiile.

Purtand putin sau aproape deloc echipament de protectie, singurul lucru care ii apara de fumul nociv si umezeala pe indonezieni este o carpa pe care o tin pe fata - sau in cel mai bun caz, o masca de gaz. Asta daca sunt norocosi.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Viktor Bout, "negustorul mortii", condamnat la 25 de ani de inchisoare... 90% din fraudele de la bancomatele din Marea Britanie sunt comise de romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x