Antena Căutare

A cheltuit toti banii castigati la loterie pe operatii estetice

In urma cu patru ani, Karen Flook a castigat 130.000 de lire la Loteria Nationala a Marii Britanii. Pentru ca se afla in divort, a decis sa cheltuiasca toti banii doar pentru ca sotul ei sa nu primeasca nimic.

Si-a cumparat doua masini Mercedes, un ceas Cartier de 10.000 de lire, genti Gucci, diamante si pantofi de peste 400 de lire perechea. Mai mult decat atat, o mare parte din bani a investit-o in operatii estetice.

Si-a facut cinci operatii de marire de sani, ultima dintre acestea provocandu-i serioase probleme de sanatate. Are la activ si o rinoplastie, multiple injectari cu botox si si-a marit si buzele. Acum, cand banii castigati s-au terminat, Karen trebuie sa se dezobisnuiasca de lux.

Pentru ca nu si-a mai putut plati creditul ipotecar a ajuns sa stea in chirie alaturi de fiica ei de sase ani. Desi nu isi mai permite atat de multe lucruri, Karen spune ca nu renunta la injectiile cu botox, pe care i le face o prietena asistenta la pret redus.

Foto: Dailymail.co.uk

Iranul a anuntat arestarea a 12 agenti CIA... Politistii au descoperit arme in tabara Occupy Wall Street din Parcul Zuccotti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x