Căutare Live

A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar

cutremur insula pasteluiMomente de panică pentru specialiști după ce un cutremur de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de marți, 19 decembrie. Din primele informații nu există victime sau pagube materiale.

Momente de panică pentru specialiști după ce un cutremur de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de marți, 19 decembrie. Din primele informații nu există victime sau pagube materiale.

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a zguduit marţi Insula Paştelui, a informat Institutul american de studii geologice (USGS), citat de DPA. Inițial, autoritățile s-au îngrijiorat cu privire la riscul producerii unui tsunami, dar apoi această ipoteză a fost complet anulată.

A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar

Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de circa 10 kilometri în sudul Oceanului Pacific.

Pe moment nu au fost raportate pagube materiale pe această faimoasă insulă chiliană, cunoscută pentru monumentalele sale statui de piatră.

Sursa: Agerpres

Cruzime fără margini! Român lăsat să moară după ce este spulberat de un șofer italian pe o șosea în Italia!... Veste uriașă pentru români! Vizele către SUA ar putea fi eliminate pentru România!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri