Antena Căutare

A născut în baia maternității, după ce i s-a spus să plece acasă! „Mi-au luat bebelușul, iar apoi mi-au spus că a murit”

O femeie a născut prematur în baia unei maternități, după ce i s-a spus că poate să plece acasă. La scurt timp după naștere, bebelușul i-a fost luat și a fost declarat mort.

O femeie a născut prematur în baia unei maternități, după ce i s-a spus că poate să plece acasă. La scurt timp după naștere, bebelușul i-a fost luat și a fost declarat mort.

Femeia, Cerys Blackwell, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a povestit cum s-a întâmplat totul și cum și-a văzut copilul doar pentru câteva clipe înainte de a-I fi luat.

Cerys Blackwell a născut la doar 23 de săptămâni de sarcină, pe 15 aprilie 2017, la Spitalui Prințul Charles din Merthyr Tydfil, Wales. Femeia susține că de atunci, are coșmaruri și suferă atacuri de panică.

Femeia, care a avut complicații în timpul sarcinii și a avut nevoie de mai multe internări până la naștere, s-a prezentat la spital cu două zile înainte de tragedie, deoarece a observat sângerări.

„Alți angajați au preluat cazul meu și nu am simțit că am fost tratată corespunzător. Au fost pierdute probe, iar rezultatele nu au fost interpretate corect”, acuză femeia.

Deși a fost internată într-un salon privat, două zile mai târziu, pe 15 aprilie, un specialist din spital i-a spus lui Cerys Blackwell că poate pleca acasă.

„Cu o zi înainte, mi s-a spus să mă ridic din paty doar pentru a merge la toaletă, așa că m-a surprins anunțul că pot pleca acasă”, a povestit femeia, care acum are un copil de doi ani.

A născut în baia maternității, după ce i s-a spus să plece acasă! „Mi-au luat bebelușul, iar apoi mi-au spus că a murit”

Imediat ce a ajuns acasă, femeia a simțit „o pocnitură” în pelvis. „Mi s-au udat blugii și am văzut o baltă pe podea. Tatăl meu m-a dus imediat înapoi la spital, unde mai mulți angajați au râs de cât de agitat era”, a adăugat femeia.

La un moment dat, Cerys Blackwell a simțit nevoia să meargă la toaletă și a primit permisiunea. Acolo, însă, s-a întâmplat tragedia.

„M-am prins de soțul meu care m-a dus la toaletă și am început să mă simt foarte slăbită. Durerea era atât de puternică încât mă țineam de pereți. Îmi sunau urechile, iar vederea mi s-a încețoșat. Am devenit atât de agitată că m-am dezbrăcat complet. Atunci am realizat că urmează să nasc. Și eu, și soțul meu puteam să vedem capul copilului. Soțul meu a strigat la moașe să vină să mă ajute. Mi s-a spus să împing. A fost tăiat cordonul ombilical, iar bebelușul a fost luat repede de una dintre moașe. Mi-am aruncat brațele în jurul soțului meu și i-am spus că îmi pare rău”, a povestit femeia.

Cerys a precizat că deși cele două moașe care au asistat-o la naștere au avut un comportament ireproșabil, medicul nu a fost de găsit.

Copilul ei a cântărit doar 0,45 kilograme și a murit la scurt timp de la naștere. Autopsia bebelușului a arătat că acesta a contractat o infecție în timpul nașterii.

În urma unei anchete, s-a concluzionat că nu au fost înregistrate nereguli în tratamentul pe care l-a primit Cerys Blackwell în spital.

De la tragedie, Cerys a primit ajutor de la psihologi pentru a se împăca cu moartea bebelușului ei. Acum, femeia are un fiu în vârstă de 2 ani.

Peste 37.000 de români, stabiliți în Marea Britanie așteaptă răspunsul de care depinde viitorul lor. Guvernul de la Lond... O fostă Miss, găsită moartă într-o cameră de hotel! Tânăra de 31 de ani s-ar fi sinucis! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x