Antena Căutare

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Ți se poate umfla creierul și să ai disfuncții renale. Acest medicament ilegal pentru bronz face victime!

Injecțiile ilegale de bronzare care pot duce la insuficiență renală și la umflarea creierului se pot cumpăra din online fără nicio restricție la prețul de aproape 90 de lei!

Zeci de site-uri web pun în vânzare unul dintre cele mai periculoase mediacamente injectabile de pe piață, care nu este testat în Marea Britanie și a cărui utilizatori susțin că piele lor se bronzează instant de la doar câteva înțepături!

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Multe dintre site-urile care oferă medicamentul nu oferă și AVERTIZĂRI asupra pericolelor sale grave. Susțin doar că are efecte pozitive și ajută inclusiv la pierderea în greutate. Un site care vinde Melanotan cu 100 de lei îl descrie ca fiind un produs sigur! De asemenea, susține că nu există dovezi ale efectelor secundare pe termen lung și că este mai sigur să vă bronzați folosind medicamentul deoarece expunerea la razele solare ar putea provoca cancer de piele.

Tânăra din imagine și-a făcut o transformare neașteptată! Și-a dorit foarte mult să fie bronzată, iar dintr-o piele albă ca varul a ajuns să fie foarte bronzată!

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Pe unele site-uri, consumatorilor li se oferă un „kit de pornire” cu ace și șervețele de alcool pentru aproximativ 150 de lei.

Vânzătorii de pe eBay vând un kit de 10mg pentru aproximativ 200 de lei, care promite un „bronz frumos de vară”.

Melanotanul, care poate fi găsit si în varianta de spray nazal, este ilegal de utilizat și de vândut în Marea Britanie, deoarece nu a fost lichidat de Agenția de reglementare a medicamentelor și a serviciilor de sănătate ale Guvernului.

Dr Emma Craythorne, de la Asociația Britanică a Dermatologilor, a spus: „În multe privințe, sună ca un lucru minunat. Puteți obține un bronz și puteți pierde în greutate în timp ce îl luați, dar acest tratament face ca organismul să producă mai mult dintr-un pigment numit melatonină. Acest pigment face ca pielea ta să pară bronzată. În mod normal, este un răspuns la deteriorarea ADN-ului cauzat de radiațiile ultraviolete."



Injecțiile stimulează organismul, astfel încât să poată face mai mult pigment și mai rapid.

Acest medicament provoacă disfuncții grave: Insuficiență renală

  • Umflarea creierului
  • Infecții
  • Dureri de cap
  • Vărsături
  • Greaţă
  • Piele uscată
  • Halucinaţii
  • Disfuncții sexuală

Principala problemă este că acest medicament nu este testat pentru siguranță. Nu a fost reglementat ca medicament, ceea ce îl face periculos. „Este un stoc neregulat și nu știți ce injectați.Nu știți cât de steril este sau în ce condiții a fost făcut."

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Tânăra din imagini suține că nu o interesează sănătatea ei aât timp cât este bronzată. Deși recunoaște că deseori are grețuri și vărsături de la medicament.

Mi-am injectat zilnic și pile mea s-a rumenit în trei săptămâni. Am fost surorinsă de rezultate și am continuat! Mă simțeam cam rău la un moment dat, așa că, am luat o pauză de câteva luni.

Un dermatolog susține că social media este de vină pentru preoliferarea acestui medicament în mediul online și răspândirea că este soluția perfectă. Mai mult decât atât, societatea care pare deseori că ne impune anumite standarde de frumusețe împinge oamenii să recurgă la astfel de practici extrem de dăunătoare.

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Medicamentul nu est testat, autorizat și nici verificat. Nu se știe dacă ceea ce se scrie în conținut este adevărat!

Aceasta poate fi o soluție rapidă, dar poate avea consecințe grave pe termen lung asupra sănătății. Motiv pentru care se recomandă să nu folosim acest medicament!

Japonia: O persoană a murit şi alte 34 au fost rănite după un accident într-un tren şi un camion în apropiere de Tokyo... Este în comă, dar a născut! I-au pus copilul în brațe! „ Medicii au spus că nu cred că va supraviețui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x