Antena Căutare

Actriță celebră, în vârstă de 33 de ani, dată dispărută. Fiul ei a fost găsit singur, într-o barcă: ”Mami înota, dar nu s-a mai întors la mine!”

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul interpretat în ”Glee”, a dispărut, iar autoritățile se gândesc la cel mai rău scenariu după ce fiul ei, în vârstă de doar trei ani, a fost găsit miercuri, pe Lacul Piru, dormind singur într-o barcă. 

Actriță celebră, în vârstă de 33 de ani, dată dispărută. Fiul ei a fost găsit singur, într-o barcă: ”Mami înota, dar nu s-a mai întors la mine!” Galerie
Actriță celebră, în vârstă de 33 de ani, dată dispărută. Fiul ei a fost găsit singur, într-o barcă: ”Mami înota, dar nu s-a mai întors la mine!”

Copilul le-a povestit polițiștilor că el și mama lui înotau, însă ea nu a mai revenit pe barcă. Aceștia se tem că ea ar putea fi rănită ori chiar moartă, întrucât vesta de salvare a actriței a fost găsită pe vas.

Oamenii legii au demarat o amplă operațiune de căutare, ei folosindu-se chiar și de elicoptere, drone și scafandri. Căutările au fost suspendate însă la căderea nopții și vor fi reluate la răsărit. Fiul actriței, Josey, nu este rănit, iar autoritățile încearcă să-l reunească cu un alt membru al familiei sale.

Actriță celebră, în vârstă de 33 de ani, dată dispărută. Fiul ei a fost găsit singur, într-o barcă: ”Mami înota, dar nu s-a mai întors la mine!”

Actriță porno, lăudată și dată exemplu pentru tineri, de un politician român: „Să te ajute Dumnezeu în continuare!”

Mașina actriței a fost găsită în parcarea companiei care închiriază bărcile de pe lac. Autoritățile nu au oferit alte detalii, însă oficialii presupun că actrița s-a stins din viață.

Ultima postare a acesteia pe Instagram a fost marți, 7 iulie, iar în imagine este alături de fiul ei, iar în dreptul acesteia, ea a scris: „Doar noi doi”. A publicat aceeași imagine și pe contul de Twitter.

„A fost ca o premoniţie”. Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când n-a mai urcat pe scenă! „M-a sunat și mi-a spus”

Scandal monstru după dispariția actriței Naya Rivera

Decizia de a opri căutările a stârnit un val de comentarii acide pe internet, mulți fani de-ai actriței fiind revoltați.

„Jobul lor este să o caute, iar ei decid să se oprească???”, a comentat un internaut, în timp ce un altul a scris: ”Naya Rivera poate fi în viață, rănită, având nevoie de ajutor. Timpul de acum și până la răsărit poate face o mare diferență”

Actriţa Kristen Stewart va fi prinţesa Diana într-un film regizat de Pablo Larrain

”Este strigător la cer. Este o ființă umană, nu ceva căreia îi poți pune pauză. Găsiți-o. Aduceți-o acasă în siguranță. Timpul este prețios, nu-l irosiți”, a mai comentat altcineva.

Naya a jucat în serialele Glee, The Bernie Mac Show, Family Matters, The Royal Family și Step Up: High Water.

Divorțul actriței de tatăl fiului ei, Ryan Dorsey, a fost finalizat în vara anului 2018. Se crede că perechea are custodie comună asupra lui Josey.


Le Monde: În România, să te protejezi de covid-19 este ”anticonstituţional”... Țara care revine la restricții după creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19. Cluburile de noapte și discotecile a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x