Antena Căutare

Adevăr sau imaginație? Profeția care anunță războiul ruso-turc!

Un război apocaliptic între cele două țări va duce la sfârșitul lumii. Aceasta a fost prezisă în urmă cu peste 200 de ani în urmă

Un război apocaliptic între cele două țări va duce la sfârșitul lumii. Aceasta a fost prezisă în urmă cu peste 200 de ani în urmă.

Două dintre cele mai respectate personalități ale istoriei evreiești au prezis că un război între Turcia și Rusia ar provoca Armageddonul, ceea ce alimentează temerile că suntem în preajma unei anihilări totale a civilizației umane.

Un oracol numit Elijah ben Shlomo Zalman i-a avertizat pe evrei să se pregătească pentru sfârșitul lumii, atunci când Rusia va cuceri Crimeea, cu puțin timp înainte să moară, în anul 1797. Strania profeție, recent descoperită, a fost deja îndeplinită în momentul în care Vladimir Putin a anexat regiunea din Ucraina – în ciuda dezaprobării internaționale, în anul 2014. Misticul, care a fost cunoscut și sub numele de Vilna Gaon, ”Geniul Sfânt de la Vilnius”, a prezis că Rusia va purta un război împotriva Turciei, un scenariu posibil, după doborârea avionului rus de către Ankara.

Un alt oracol din aceeași perioadă, Yisroel Israel ben Eliezer, a prezis că Rusia se va alia cu musulmanii înaintea bătăliei finale. Moscova s-a aliat cu liderul musulman șiit Bashar al-Assad, cu regimul islamic din Iran și cu gruparea Hezbollah, în războiul civil din Siria.

Conflictul din Siria a implicat din ce în ce mai multe state, precum Rusia, Statele Unite, Arabia Saudită, Franța și acum, posibil, Marea Britanie. Rusia a amenința că va riposta oricând împotriva rivalului său istoric Turcia, după ce Ankara a doborât un avion rusesc la granița cu Siria.

Vezi continuarea AICI.

Papa Francisc avertizează: „Omenirea se sinucide!”... Decizie radicală luată de autoritățile din Franța după atentatele sângeroase: Trei moschei au fost închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x