Antena Căutare

„A meritat să moară!”. Adevărul șocant despre un om al străzii umilit cu apă murdară. Cine este, de fapt

Un om al străzii a fost umilit de un angajat al sistemului feroviar care a aruncat apă murdară peste el, iar mai multe persoane l-au compătimit pe bărbatul fără adăpost. Acum, însă, a ieșit la iveală adevărul din spatele acestui incident.

Un om al străzii a fost umilit de un angajat al sistemului feroviar care a aruncat apă murdară peste el, iar mai multe persoane l-au compătimit pe bărbatul fără adăpost. Acum, însă, a ieșit la iveală adevărul din spatele acestui incident.

Un clip în care omul străzii este umilit a devenit viral pe internet. În imagini se vede cum un alt bărbat aruncă apă murdară dintr-o găleată peste omul fără adăpost, în timp ce acesta dormea. Trei angajați ai companiei feroviare Southern Rail au fost suspendați până la finalizarea anchetei demarate în urma incidentului.

Se pare că omul străzii umilit, Toby Sawyer, este un fost deținut, care a făcut cinci ani de închisoare pentru crimă. După ce a fost eliberat, el a ajuns să doarmă pe străzi.

Omul străzii umilit a fost în detenție deoarece l-a omorât prin înjunghiere pe Gary Moultrie, atunci în vârstă de 38 de ani, care l-a murdărit cu vopsea albă în timpul unui conflict.

Toby Sawyer, acum în vârstă de 46 de ani, l-a înjunghiat pe Gary Moultrie, în 1999, în urma acelui conflict.

„Face parte din viață – a meritat să moară. Eram în casa lui, el m-a murdărit cu vopsea pe față, iar eu l-am înjunghiat până a murit”, a spus omul străzii umilit despre victima lui, fără urme de părere de rău.

Sora mai mare a victimei Gary Moultrie a spus despre omul străzii umilit că acesta este „răutatea întruchipată”.

Toby Sawyer, care este alcoolic și suferă de diabet de tip 1 a ajuns la urgențe, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a terminat telenovela! Cea mai căutată femeie a fost găsită în urmă cu puțin timp. Trupul ei era îngropat!!!... S-a ridicat din sicriu și s-a uitat în jur! Un pastor, dar în judecată după ce ar fi înviat un bărbat, la înmormântarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x