Antena Căutare

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro! Au amenințat-o, ca să nu conteste sancțiunea

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro și a fost amenințată cu încă o amendă, de peste 50 de euro, în caz că va contesta sancțiunea.

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro și a fost amenințată cu încă o amendă, de peste 50 de euro, în caz că va contesta sancțiunea.

Adolescenta cu dizabilități a primit amenda și amenințarea de la National Health Service (NHS) - sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Tânăra, Aimee Morrow, în vârstă de 19 ani, a fost amendată după ce a solicitat un consult gratuit la dentist, fără să fi avut dreptul să o facă.

Totuși, tatăl adolescentei, în vârstă de 62 de ani susține că fiica lui are dreptul la consultația gratuită și că totul este o „farsă incredibilă”.

„Le-am spus că nu voi plăti și că ne pot da întâlnire la tribunal. Sunt uimit de nivelul de incompetență”, a mai spus bărbatul.

Adolescenta cu dizabilități a scăpat de amendă abia după ce tatăl ei a apelat la conducerea școlii pentru copii cu nevoi speciale la care este înscrisă tânăra.

Partidul Socialist a învins! Alegerile parlamentare din Republica Moldova, câștigate de președintele Igor Dodon!... Adevăr cumplit! Avionul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala, detalii neașteptate! Ce au descoperit anchetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x