Antena Căutare

Adolescenții sunt avertizați cu privire la un individ care le trimite mesaje inadecvate pe Instagram

Un bărbat din Marea Britanie se folosește de contul de Instagram al fiicei sale de 13 ani, numită Ava, pentru a contacta minorii. Părinții sunt avertizați să contacteze poliția dacă o persoană care pretinde a fi o „fată numită Ava Taylor” trimite mesaje copilul pe Instagram.

Adolescenții sunt avertizați cu privire la un individ care le trimite mesaje inadecvate pe Instagram Galerie
Adolescenții sunt avertizați cu privire la un individ care le trimite mesaje inadecvate pe Instagram

Un bărbat din Marea Britanie se folosește de contul de Instagram al fiicei sale de 13 ani, numită Ava, pentru a contacta minorii. Părinții sunt avertizați să contacteze poliția dacă o persoană care pretinde a fi o „fată numită Ava Taylor” trimite mesaje copilul pe Instagram.

Avertismentul a fost emis pentru prima dată la o școală din Bristol, unde au fost contactați un număr de studenți.

Conform Bristol Live, un mesaj trimis părinților de la Oasis Academy din Brislington a citit:

Oasis Academy Brislington MESAJ DE SALVARE. Am primit informații despre faptul că un bărbat contactează tineri pe Instagram, și care pretinde că este o fată de 13 ani. El comunică sub numele de „Ava Taylor”. Vă rugăm să fiți conștienți și asigurați-vă că discutați acest lucru cu copilul dumneavoastră. Dacă aveți probleme, contactați-ne pe noi sau poliția.

Adolescenții sunt avertizați cu privire la un individ care le trimite mesaje inadecvate pe Instagram

Se consideră că pagina de Instagram a bărbatului este plină de „imagini și videoclipuri oribile”, conform publicației. Un părinte a spus că fiul ei a primit o solicitare, dar, din fericire, și-a dat seama că este suspect.

Un purtător de cuvânt al școlii a declarat pentru Bristol Live: „Prioritatea noastră cea mai mare este siguranța și bunăstarea studenților și a personalului nostru. Dacă una dintre academiile noastre este conștientizată de orice riscuri de salvgardare, urmează protocoale stricte pentru a face situația în siguranță”.

Oasis Academy Brislington a transmis o comunicare părinților la sfârșitul săptămânii trecute pentru a fi vigilenți cu privire la activitățile de socializare ale copilului lor, în urma rapoartelor că un tânăr local a primit mesaje necorespunzătoare de la o sursă necunoscută.

Au continuat: „Ca la toate academiile noastre, Oasis Academy Brislington are un program continuu de lecții și ansambluri adecvate vârstei pentru toți studenții noștri despre cum să stea în siguranță, inclusiv să stea în siguranță online. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri de la poliția Avon și Somerset pentru toate problemele de salvgardare. În cazul în care oricare dintre părinții noștri are probleme cu privire la acest aspect sau la orice altă problemă, ei sunt încurajați să contacteze direct academia”.

Adolescenții sunt avertizați cu privire la un individ care le trimite mesaje inadecvate pe Instagram

Instagram a stabilit ghiduri cu privire la ce să faci dacă descoperiți un cont despre care credeți că este fals. În primul rând, trebuie să accesați contul fals și să atingeți pictograma din colțul din dreapta sus. Vă va oferi un derulant de opțiuni și trebuie să atingeți pe„report”.

Vi se va solicita apoi să decideți dacă este „spam” sau „inadecvat”. Având în vedere circumstanțele, se pare că acest cont ar trebui să fie etichetat ca inadecvat. Acest lucru va bloca automat contul.

Sursă: UNILAD

Iran: O tânără judecată pentru că a încercat să intre la un meci deghizată în bărbat s-a autoincendiat şi a murit... Timmermans, viitorul comisar însărcinat cu lupta împotriva modificărilor climatice, daneza Vestager rămâne la Concurenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x