Antena Căutare

Alegeri SUA noiembrie 2018. Primul avertisment SUMBRU după rezultatul alegerilor

Alegeri SUA noiembrie 2018. Alegeri SUA noiembrie 2018. Aproximativ 3.230 de cereri au fost depuse până în prezent, potrivit unui comunicat al secretariatului Ministerului mexican de Interne.

Alegeri SUA noiembrie 2018. Primul avertisment SUMBRU după rezultatul alegerilor
alegeri sua 2018

Alegeri SUA noiembrie 2018. După rezultatul alegerilor, mii de persoane din America Centrală care participă la caravanele cu migranți ce se îndreaptă către SUA au cerut azil în Mexic.

Alegeri SUA noiembrie 2018. Autoritățile mexicane au indicat marți că mii de persoane din America Centrală care participă la caravanele cu migranți ce se îndreaptă către SUA au cerut azil în Mexic.

Alegeri SUA noiembrie 2018. Aproximativ 3.230 de cereri au fost depuse până în prezent, potrivit unui comunicat al secretariatului Ministerului mexican de Interne.

Alegeri SUA noiembrie 2018. Dintre cei care au solicitat azil, 2.697 de persoane au primit documente temporare care le permit să lucreze în Mexic în timp ce aşteaptă un plan sigur din partea Comisiei mexicane privind asistenţa pentru refugiaţi. Aceste persoane au primit hrană şi asistenţă medicală.

Alegeri SUA noiembrie 2018. În ultimele luni, trei caravane cu migranţi din Guatemala, Honduras şi El Salvador, care au fugit din cauza violenţelor din ţările lor speră să ajungă şi să intre în SUA. Ca un avertisment sumbru, după rezultatele alegerilor se estimează că între 2.000 şi 4.300 de migranţi din prima caravană, ce a plecat din Honduras pe 13 octombrie, se aflau marţi pe stadionul din Ciudad de Mexico. Ei aşteaptă sosirea altor persoane din America Centrală şi se află la 930 km de cea mai apropiată graniţă cu SUA.

Trei caravane de migranți amenință din America Centrală, decise să treacă granița în SUA

În altă parte, o a doua caravană, formată din 1.500-2.000 de persoane, a ajuns la Tapanatepec, în statul mexican Oaxaca. Al treile grup, format din 2.000 de salvadorieni, se află în Huixtla, la circa 250 de km sud de Tapanatepec.

Alegeri SUA noiembrie 2018. Aceste trei caravane cu migranți sunt decise să treacă graniţa în SUA, în ciuda avertismentelor preşedintelui american Donald Trump că nu va permite asta!

sursa: evz, agerpres.

Gracie Lou Phillips, femeia de 82 de ani a murit după ce a participat prima dată în viața ei la alegerile din SUA. Pe ci... Despărțirea care face furori! O fostă miss i-a dat papucii vicepremierului italian Salvini într-un mod surprinzător. A p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x