Antena Căutare

Anunțul făcut de Mark Zuckerberg, șeful Facebook. Ce mai are de gând să facă în 2019

Mark Zuckerberg, tânărul care a reușit să facă o avere colosală din Facebook, a declarat că în anul 2019 intenționează să fie mai deschis în a aborda în mod public principalele îngrijorări din domeniul reţelelor de socializare.

Anunțul făcut de Mark Zuckerberg, șeful Facebook. Ce mai are de gând să facă în 2019
Mark Zuckerberg

Şeful Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că în anul 2019 intenționează să fie mai deschis în a aborda în mod public principalele îngrijorări din domeniul reţelelor de socializare.

Zuckerberg a promis că va organiza o serie de discuţii publice, o dată la câteva săptămâni, pentru a pune în dezbatere viitorul tehnologiei împreună cu lideri şi experţi din domeniu, după ce anul 2018 a fost unul dificil pentru Facebook, marcat de îngrijorări legate de securitatea datelor personale şi analiza impactului ştirilor false precum şi a altor informaţii distribuite prin intermediul platformei.

"Provocarea mea pentru 2019 este să organizez o serie de dezbateri publice despre viitorul tehnologiei în societate", a spus Zuckerberg.

Mark Zuckerberg va distruge Facebook! Compania se află în “stare de război” din cauza lui. Ce decizie a luat

"Oportunităţile, provocările, speranţele şi anxietăţile. O dată la câteva săptămâni voi discuta cu lideri, experţi, oameni din comunitatea noastră din diferite domenii şi voi propune formate diferite pentru ca discuţiile să fie interesante. Toate vor fi publice, fie pe paginile mele de Facebook şi Instagram sau pe alte platforme."

Antreprenorul de 34 de ani a recunoscut că efortul va fi o ''provocare personală'', dar că demersul este necesar pentru a modela viitorul tehnologiei în societate.

Detaliul ULTUITOR descoperit de polițiști despre fetița de 10 ani, care s-a sinucis pentru a-și face mama fericită!... Doliu în televiziune! O prezentatoare TV de la meteo s-a stins din viață! Avea 51 de ani și a apărut pe micile ecrane 24...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x