Antena Căutare

Arestată pentru că a livrat o cutie cu capul soțului, unei prietene. „Era unica amintire pe care o mai aveam”

Maria del Carmen MC a fost arestată prevenitv după ce a livrat craniul soțului său, într-o cuție, unei prietene. Aceasta s-a apărat spunând: „era unica amintire pe care o mai aveam”.

Maria del Carmen MC a fost arestată prevenitv după ce a livrat craniul soțului său, într-o cuție, unei prietene. Aceasta s-a apărat spunând: „era unica amintire pe care o mai aveam”.

Maria este reținută preventiv și fără drept la cauțiune pentru că a a trmis unei prietene o cuție în care se afla capul soțului său, Jesús María B. R.

Poliția din Castro Urdiales (Spania) verifică locuința soților pentru a afla dacă femeia este implicată în decapitarea soțului său, dat fiind faptul că acesta a dispărut în aprilie anul trecut.

Maria del Carmen MG, în vârstă de 61 de ani i-a înmânat o cutie unei vechine, cutie în care se presupuneau a fi niște jucării erotice pe care nu dorea ca poliția să le găsească după anunțul dispariției lui Jesús María B. R. În acel pachet se afla, în realitate, capul soțului ei.

Femeia a denunțat dispariția partenerului ei la o lună după ce a avut loc și a insistat că: „A plecat de acasă pentru că nu mă mai iubea”. La momentul arestării, Maria del Carmen spune despre cutie: "Cineva a lăsat-o la ușa mea. Am păstrat-o pentru că era singura amintire pe care o aveam despre el"

Citește și: Iran: Tânăra care a decedat după ce şi-a dat foc auzind că va ajunge în închisoare ar fi recunoscut la interogatoriu că a greşit​

SUA îndeamnă Coreea de Nord la reţinere după tirul balistic... Acţiune de ocupare în faţa şcolii în care învaţă tânărul manifestant în favoarea democraţiei Tsang Chi-kin, rănit prin î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x