Antena Căutare

Astrologii avertizeaza ca vor urma transformari spectaculoase la nivel planetar

Ceea ce se intampla in Japonia are legatura cu miscarile planetelor, sustin astrologii, iar in perioada urmatoare trebuie sa ne asteptam la transformari spectaculoase la nivel planetar. Luna viitoare, in Berbec se vor alinia nu mai putin de sase planete, un aspect astrologic istoric, dupa cum sustin specialistii. Martie, aprilie si mai vor fi luni absolut surprinzatoare prin evenimentele care vor avea loc atat la nivel macro, cat si la nivel individual. Universul transmite prin planete mesajul ca nu se mai poate construi pe lucruri putrede.

"Cu siguranta ca ce s-a petrecut in Japonia are legatura cu miscarile planetelor. Pentru ca sunt niste schimbari de vibratie foarte puternice, si asta de mai bine de un an. Dar anul asta e apogeul, pana in iunie. Va continua la anul, pentru ca a doua parte a lui 2011 o sa fie mai linistita. Oricum, asta este ceea ce trebuie sa se intample, nu trebuie sa ne miram", sustine astrologul Nicoleta Svarlefus.

Maine, Uranus intra in Berbec si va sta acolo sapte ani. "Sa ne pregatim "sufleteste" pentru schimbari neasteptate la nivel personal, dar mai ales la nivel de societate! Gradul 0 Berbec simbolizeaza Alfa si Omega, inceputul a TOT si TOATE, inceputul Universului!", completeaza astrologul Andreea Talmazan.

"Pe langa Uranus, mai sunt niste planete in Berbec si li se vor alatura si altele in curand. Lunile martie, aprilie si mai sunt absolut surprinzatoare prin evenimentele care vor avea loc, nici noi nu stim care vor fi acestea. Nu pot sa spun la ce sa ne asteptam, pentru ca nu am trait aspectele astea astrologice. Sunt istorice!

Pe 29 si 30 aprilie vor fi sase planete in Berbec! Asta inseamna foarte mult, Berbecul fiind un semn de foc, destul de violent, iar planetele care se afla acolo fiind importante, printre care Jupiter si Uranus. Uranus este, intr-adevar, planeta anarhiei, dar si a progresului.

Poate sa aduca progrese neasteptate, schimbari spectaculoase, evenimente fara precedent, dar totul se va petrece la extreme. E adevarat ca putem sa avem parte de un progres fantastic, dar s-ar putea foarte bine ca inainte de asta sa se darame tot!

Tot insemnand sistem economic, politic, sa existe tot felul de evenimente sociale sau catastrofe naturale. Si la nivel individual, si la nivel macro vor fi schimbari, continua Nicoleta Sfarlefus.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: dsc.discovery.com

Moscova: Doua explozii, in apropierea unui imobil al FSB... Banca Japoniei s-a angajat sa asigure stabilitatea financiara, dupa cutremur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x