Antena Căutare

Atac armat la un liceu! Un tânăr de 16 ani a acis doua persoane, chiar de ziua sa de naștere. „Am auzit un foc, apoi alte patru și am început să alergăm”

Un adolescent a mers la un liceu din apropiere de Los Angeles cu o armă în ghiozdan, chiar de ziua sa de naștere. Tânărul a deschis un foc de arme asupra elevilor și a reușit să împuște mai multe persoane

Atac armat la un liceu! Un tânăr de 16 ani a acis doua persoane, chiar de ziua sa de naștere. „Am auzit un foc, apoi alte patru și am început să alergăm”
Atac armat la un liceu din California

O fată în vârstă de 16 ani şi un băiat în vârstă de 14 au murit, iar alte patru persoane au fost rănite în urma atacului. Atacatorul este chiar un elev al liceului, care a scos un pistol din rucsac şi a început să tragă în cei din jur.

După ploaie de gloanțe, agresorul s-a împușcat în cap, însă a supraviețuit, iar acum este în stare gravă la spital.

Arma folosită în atac de către adolescent a fost un pistol semi automat de calibru 45 și a fost localizată casa suspectului, acolo unde în prezent se desfășoară cercetări.

„ Este înfricoşător. Am auzit un foc, apoi alte patru şi am început să alergăm. Nu îi auzeam decât pe ceilalţi copii cum aleargau și cum îşi strigau părinţii. A fost foarte trist.”

În momentul în care s-a produs incidentul, mai erau 22 de minute până la începerea cursurilor, astfel nu toţi elevii erau la şcoală. În liceul respectiv învaţă aproximativ 3.000 de elevi.

Autoritățile au estimat că atacul armat produs de adolescentul de 16 ani a durat 16 secunde.

Vaccinarea copiilor, obligatorie! Părinții care se opun vor primi amenzi uriașe: „Protecţia împotriva rujeolei reprezint... Trump cere Curţii Supreme să-i protejeze declaraţiile de impozite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x