Antena Căutare

UPDATE! ATAC Barcelona: Autorul atentatului de pe Las Ramblas a fost împuşcat mortal

Poliţia catalană a confirmat pe Twitter că persoana "doborâtă” la Subirats, la vest de Barcelona, este Younes Abouyaaqoub, căutat pentru atentatul de săptămâna trecută, de la Barcelona.

UPDATE 19:50 Poliţia catalană a confirmat pe Twitter că persoana "doborâtă” la Subirats, la vest de Barcelona, este Younes Abouyaaqoub, căutat pentru atentatul de săptămâna trecută, de la Barcelona.

Potrivit unor surse din forţele de ordine, teroristul a fost ucis, însă autorităţile au anunţat oficial numai că bărbatul a fost împuşcat şi că pare să fi purtat o centură falsă de explozibili.

După ce suspectul a căzut la pământ, echipe de genişti au început operaţiunile de scoatere a presupusei sale centuri de expozibili, folosind un robot.

Nu este clar dacă centura este reală sau falsă, aşa cum au fost cele are atacatorilor de la Cambrils.

______________________________________

Atacatorul din Barcelona ar fi fost împușcat de polițiști, anunță presa spaniolă după ce un bărbat cu ”semnalmentele lui Younes Abouyaaqoub”, care avea o centură cu explozibil, a fost împușcat.

Poliţia catalană (Mossos d’Esquadra) a anunţat că este un "incident în curs" în zona Sant Sadurní d’Anoia (Subirats), la periferia oraşului Barcelona.

Un bărbat care părea să aibă asupra sa o centură explozivă a fost împuşcat, scrie El Pais.

Surse citate de publicaţia La Vanguardia au declarat că a fost reţinut Younes Abouyaaquoub, şoferul vehiculului care a lovit pietoni pe Bulevardul La Rambla din Barcelona, un atentat soldat cu 13 morţi şi zeci de răniţi.

Teroristul a fugit după atentat cu un autoturism, sustras de la un bărbat pe care l-a înjunghiat mortal.

Atentat terorist Barcelona! Primele imagini cu autorul atacului soldat cu moartea a 15 persoane... ITALIA. Copii găsiți în viață sub dărâmături! Doi morți în urma unui cutremur în apropiere de Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x