Antena Căutare

Atac într-o grădiniță! Trei educatori și 51 de copii au fost internați de urgență în spital! Ce au pățit micuții

Peste 50 de persoane, în principal copii, au fost rănite într-o grădiniță din sud-vestul Chinei. Un individ i-a stropit pe cei mici cu sodă caustică.

Atac într-o grădiniță! Trei educatori și 51 de copii au fost internați de urgență în spital! Ce au pățit micuții
Atac într-o grădiniță

Atacul a avut loc luni la ora 15:35 (07:35 GMT), iar suspectul este un bărbat în vârstă de 23 de ani, numit Kong. Acesta a sărit gardul grădiniței, iar după a început să pulverizeze victimele cu sodă caustică.

Victimele, 51 de copii și trei educatori au fost internați la spital. Două dintre victime aveau simptome grave, însă viața nu le-a fost pusă în pericol.

"Părinții săi au divorțat în timpul copilăriei. Lipsa de căldură familială a antrenat un dezechilibru psihologic", a argumentat primăria.

Soda caustică este folosită pentru produse chimice și materiale plastice, fabricarea de săpun și detergenți, fabricarea coloranților, obținerea de aluminiu, curățarea de ulei, grăsimi, petrol, dar și multe altele.

Rusia, condamnată la plata unor despăgubiri morale în valoare de 25.000 de euro în urma traumatizării unui copil la are... Siegfried Mureşan: Moţiunea de cenzură adoptată de Parlamentul Republicii Moldova împotriva Guvernului Maia Sandu este o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x