Antena Căutare

Au golit peste 11.000 de carduri într-o noapte. Toată poliția îi caută pe cei care au furat peste 3 milioane de lire sterline

Câţiva cetăţeni din Republica Moldova au şocat Marea Britanie. Sunt acuzaţi că au furat peste 3 milioane de lire sterline de pe 11 mii de carduri într-o singură noapte.

Câţiva cetăţeni din Republica Moldova au şocat Marea Britanie. Sunt acuzaţi că au furat peste 3 milioane de lire sterline de pe 11 mii de carduri într-o singură noapte. Infractorii au clonat cardurile şi, timp de câteva luni, au copiat codul PIN cu ajutorul unor dispozitive montate pe bancomate, scrie presa britanică.

Urmau să se întoarcă acasă putred de bogaţi, au declarat anchetatorii. Alegeau ATM-uri din zone mărginaşe, unde sunt mai puţine camere de supraveghere. Poliţiştii au descins în casa unde era stabilit cartierul general al bandei. Acolo au descoperit echipamente complexe de clonare a cardurilor. Liderii reţelei sunt acum arestaţi.

Părinți amendați pentru absențele copiilor de la orele de clasă! O absență valorează 336 de lei pentru părinții din Mare... Au ars de vii! Cel puțin 50 de morți și zeci de răniți, după ce două autobuze s-au ciocnit violent (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x