Căutare Live

Audrey Moon, o tânără de 19 ani, s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei

O tânără din SUA s-a îndrăgostit profund de un bărbat cu 42 de ani mai mare și i-a devenit soție. La început, părinții lui Audrey Cheyenne-Smiley Moon s-au împotrivit relației, dar, în cele din urmă au reușit să-l accepte pe bărbatul de 61 de ani ca ginere.

Tânăra de 19 ani susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de bărbatul cu 42 de ani mai în vârstă

Facebook

Audrey Cheyenne-Smiley Moon are 19 ani și este ofițer de poliție militară. Tânăra este căstărită cu un veteran care a lucrat în același domeniu, care are 61 de ani. Cei doi s-au confruntat cu păreri negative la începutul relației, însă cu timpul, familiile lor au învățat să accepte situația, potrivit DailyStar.

Audrey Cheyenne-Smiley Moon este căsătorită cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă și, deoarece cuplul este unul atapic, cei doi și-au spus povestea în presa internațională.

Audrey şi Kevin, din California s-au cunoscut pe o aplicație online de întâlniri, în anul 2020, iar conversațiile i-au făcut să se îndrăgostească. La început au vorbit despre profesie, deespre armată, iar apoi au simțit că pot vorbi unul cu altul despre orice.

Citește și: Michael Stomatuk e bărbatul "asaltat" și de femei, și de bărbați: "Toți mă vor, îmi spun mereu să-mi părăsesc iubita"

Cum l-a întâlnit Audrey Cheyenne-Smiley Moon pe Kevin

După câteva luni de discuții online cei doi s-au întâlnit față în față.

„Am fost atât de încântată și de emoţionată la prima noastră întâlnire. El încă vorbește cu pasiune despre ziua în care m-a văzut. Kevin a făcutprimul pas. El mi-a luat fața în mâini și am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima. Amândoi suntem de părere că a fost dragoste la prima vedere”, a povestit Audrey despre prima întâlnire cu bărbatul care este mai în vârstă decât părinții ei.

Citește și: Ea are 21, el are 54 și formează un cuplu. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit tânăra despre iubitul ei, pe TikTok

Kevin a avut înainte o căsnicie de 19 ani și este tatăl a doi copii de 16 și 23 de ani. Dacă ei au acceptat relația tatălui cu ușurință, părinții fetei, în vârstă de 38 și 43 de ani, au avut o perioadă în care și-au arătat dezacordul vehement. Părinții fetei au avut nevoie de un timp mai îndelungat pentru a accepta situația.

Părinții lui Audrey Cheyenne-Smiley Moon au sunat la poliție când au aflat despre relația tinerei

„Am fost sinceri în cee ace privește relația noastră cu cei din jur, însă la început nu i-am spus familiei. Până la urmă le-am spus și părinților, car eau avut o reacție foarte, pentru că le-am spus despre noi într-un mod nepotrivit. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el și când ne-am întors, afară ne aşteptau familia mea și un echipaj de poliţie. A fost teribil la început, dar Kevin m-a susținut, nu a rneunțat la noi și le-a arătat părinților cât d emult mă iubește.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Citește și: Cheryl McGregor și logodnicul ei Quran McCain, cuplul controversat, cu o diferență de vârstă de 37 ani. Cum arată îndrăgostiții

Trei zile părinții mei au țipat la Kevin de fiecare dată când venea să mă vadă și făceau tot posibilul pentru a-i spune cât de groaznic este că mă iubește. Kevin a tăcut şi a continuat să le dovedească că mă iubeşte cu adevărat şi profund. După acea perioadă, părinții au început să-l accepte, iar acum se înțeleg bine.

Audrey și Kevin Moon s-a căsătorit, locuiesc împreună și își doresc să aibă și un copil împreună. Tânăra spune că n-are teamă să-și manifeste sentimentele în public, deși a obserbvat priviri caudate pe stradă.

Olivia Harrison, o elevă din Marea Britanie, a fost sancționată, după ce a mers la școală cu glezna la vedere. Cum arată... Care ar putea fi noul nume al Facebook. Un fost angajat a făcut dezvăluiri...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri