Antena Căutare

Austria se confurnta cu cele mai abundente ninsori din ultimii 10 ani

160 de zboruri spre Austria au fost anulate si mai multe autostrazi sunt inchise din cauza nametilor. Austriecii se confrunta cu ninsori abundente, cele mai mari din ultimii 10 ani.

Strazile din central Vienei par de poveste. Pentru locuitori, insa, sunt un cosmar alb. A nins atat de mult, incat in cartierele mici aproape nu se circula. Nici in centrul orasulului nu e mai bine.

Nametii au acoperit Austria de la un capat la celalalt. Stratul de zapada masoara in orase chiar si 100 de centrimetri. Iubitorii sporturilor de iarna nici nu mai trebuie sa mearga la munte. Pot schia foarte bine prin parcurile din Viena.

Aeroportul principal din oras a fost inchis mai bine de 12 ore incepand de azi-noapte. In acest interval, 160 de curse spre Austria au fost anulate. La munte e si mai dramatica situatia: 220 de centrimetri are in acest moment stratul de zapada.

SOCANT! O tanara din SUA, impinsa pe liniile de metrou de un necunoscut... Fratele vitreg al lui Barack Obama s-a apucat de politica si vrea sa devina guvernator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x