Antena Căutare

Bărbat de 34 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer după ce un an de zile a ignorat simptomele: ”Am crezut că m-am accidentat la fotbal!”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru un tânăr în vârstp de 34 de ani, însă nu a renunțat niciodată să spere. Acum, după ce a învins o formă de cancer, el și-a deschis o sală de gimnastică și plănuiește să ofere tratamente persoanelor care se confruntă cu aceeași boală care i-a schimbat viața la 180 de grade. 

Bărbat de 34 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer după ce un an de zile a ignorat simptomele: ”Am crezut că m-am accidentat la fotbal!”
Bărbat de 34 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer după ce un an de zile a ignorat simptomele: ”Am crezut că m-am accidentat la fotbal!” | Captură Youtube

Nik Gibbons are 34 de ani, este din Nottingham, Anglia și i-a fost amputat un picior la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer osos.

Cancerul în România. Cele mai frecvente tipuri de cancer la copii, simptome și tratament

Atunci când a început să se confrunte cu dureri cumplite la picior, a mers la farmacie să-și ia inflamatoare și apoi, odată cu trecerea timpului, a început să le ignore. După un an de zile în care a ignorat simptomele care îi dădeau dureri de cap și pe care le punea pe seama unei accidentări la fotbal, acesta a mers la medic. Acolo, verdictul lor a picat ca un trăsnet pentru el: cancer osos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am crezut că mi-am rupt piciorul la fotbal. Am crezut că nu e nimic grav. Am ignorat toate simptomele, am luat niște pastile, însă efectele nu se vedeau.”, a mărturisit tânărul pentru Mirror.co.ul.

Ulterior, însă, el a ajuns la medic, care i-a recomandat să-și facă o radiografie. A urma și o biopsie, iar verdictul a fost cancer. Avea doar 26 de ani când a primit diagnosticul teribil.

Deși a urmat un tratament, iar boala a intrat în remisie în 2013, problemele i-au reapărut. Astfel, el a ajuns să-i fie amputat piciorul. A ales, însă, ca piciorul să-i fie tăiat din zona de sub genunchi, pentru că o proteză i-ar permite să meargă normal.

Doctorii au crezut că are cancer, dar adevăratul diagnostic i-a șocat! „Mă transform într-o statuie!” - Foto

”Am descoperit că tot ce făceam toată ziua era să stau, iar tata m-a dus la sală. Am știut că asta vreau să fac, întrucât nu-mi doresc să stau la birou. Vreau să ajut pacienții bolnavi de cancer să facă sport. Îi va ajuta foarte mult, mai ales în ceea ce privește sănătatea mentală.”, a mai povestit tânărul pentru sursa citată.

Ulterior, el a devenit antrenor personal, iar acum are o sală de sport în orașul în care locuiește.

Republicanii susţin o rezoluţie democrată în Senat vizând să limiteze puterea lui Donald Trump de a lansa operaţiuni mil... A murit mama bucătarului-șef Anthony Bourdain. Femeia s-a stins la aproape doi ani după ce fiul ei s-a sinucis într-o ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x