Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Bărbat de 34 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer după ce un an de zile a ignorat simptomele: ”Am crezut că m-am accidentat la fotbal!”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru un tânăr în vârstp de 34 de ani, însă nu a renunțat niciodată să spere. Acum, după ce a învins o formă de cancer, el și-a deschis o sală de gimnastică și plănuiește să ofere tratamente persoanelor care se confruntă cu aceeași boală care i-a schimbat viața la 180 de grade. 

Bărbat de 34 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer după ce un an de zile a ignorat simptomele: ”Am crezut că m-am accidentat la fotbal!”

Captură Youtube

Nik Gibbons are 34 de ani, este din Nottingham, Anglia și i-a fost amputat un picior la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer osos.

Cancerul în România. Cele mai frecvente tipuri de cancer la copii, simptome și tratament

Atunci când a început să se confrunte cu dureri cumplite la picior, a mers la farmacie să-și ia inflamatoare și apoi, odată cu trecerea timpului, a început să le ignore. După un an de zile în care a ignorat simptomele care îi dădeau dureri de cap și pe care le punea pe seama unei accidentări la fotbal, acesta a mers la medic. Acolo, verdictul lor a picat ca un trăsnet pentru el: cancer osos.

”Am crezut că mi-am rupt piciorul la fotbal. Am crezut că nu e nimic grav. Am ignorat toate simptomele, am luat niște pastile, însă efectele nu se vedeau.”, a mărturisit tânărul pentru Mirror.co.ul.

Ulterior, însă, el a ajuns la medic, care i-a recomandat să-și facă o radiografie. A urma și o biopsie, iar verdictul a fost cancer. Avea doar 26 de ani când a primit diagnosticul teribil.

Deși a urmat un tratament, iar boala a intrat în remisie în 2013, problemele i-au reapărut. Astfel, el a ajuns să-i fie amputat piciorul. A ales, însă, ca piciorul să-i fie tăiat din zona de sub genunchi, pentru că o proteză i-ar permite să meargă normal.

Doctorii au crezut că are cancer, dar adevăratul diagnostic i-a șocat! „Mă transform într-o statuie!” - Foto

”Am descoperit că tot ce făceam toată ziua era să stau, iar tata m-a dus la sală. Am știut că asta vreau să fac, întrucât nu-mi doresc să stau la birou. Vreau să ajut pacienții bolnavi de cancer să facă sport. Îi va ajuta foarte mult, mai ales în ceea ce privește sănătatea mentală.”, a mai povestit tânărul pentru sursa citată.

Ulterior, el a devenit antrenor personal, iar acum are o sală de sport în orașul în care locuiește.