Căutare Live

Bilanţul Covid-19 în SUA creşte cu 1.813 de morţi şi peste 22.000 de contaminări la 84.000 de decese şi 1,39 milioane de cazuri

Statele Unite au înregistrat 1.813 de morţi din cauza covid-19 în ultimele 24 de ore, un nivel stabil faţă de bilanţul zilnic anterior, a anunţat Universitatea Johns Hopkins, relatează AFP.

Acest bilanţ zilnic al morţilor din cauza covid-19 a fost înregistrat miercuri, la ora locală 20.30 (joi, 3.30, ora României), ira numărul deceselor de la începutul epidemiei creşte la peste 84.000 de morţi

Statele Unite au înregistrat de asemenea peste 22.000 de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total a crescut la peste 1,39 milioane de cazuri.

În pofida acestor bilanţuri, state americane continuă să ridice măsuri de izolare a populaţiei în mod necoordinat.

O parte a Virginiei şi statul Maryland ies din izolare în mod treptat începând de vineri, însă izolarea în capitala federală, care urma să se încheie la sfârşitul săptămânii, a fost prelungită până la începutul lui iunie.

”Ştim că o redeschidere precipitată poate conduce la rezultate tragice”, a subliniat primarul Washingtonului, Muriel Bowser.

Prima putere mondială ar urma să înregistreze 113.000 de morţi până la 6 iunie, potrivit unei medii a celor aproximativ de modelări epidemiologice realizate de cerecetători de la Universitatea din Massachusetts.

Sursa : news.ro

ONU avertizează cu privire la o criză a sănătăţii mintale la nivel global cauzată de pandemia de Covid-19... Bilanţul covid-19 în Germania creşte cu 89 de morţi şi 933 de contaminări la 7.723 de decese şi 172.239 de cazuri...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri