Antena Căutare

Bulgaria, sub cod portocaliu de ger. Frigul a mai facut 33 de victime in Europa

Bulgaria se confrunta cu una dintre cele mai aprige ierni din ultimii ani. Noua persoane si-au pierdut viata in sud-estul Bulgariei, din cauza inundatiilor provocate de spargerea unui baraj local. Meteorologii au emis astazi cod portocaliu de ger pe aproape tot teritoriul tarii, potrivit Novinite, citat de Mediafax.

Pe langa ger, autoritatile se astepta si la un nou val de ninsori, precum si vant puternic in est in urmatoarele cateva zile. O alta amenintare o reprezinta cresterea nivelului apelor raurilor, care va atinge valori critica.


Bulgaria nu este singurul stat din Europa afectat de ninsori si ger. In Polonia au murit noua oameni, in urma temperaturilor de minus 24 de grade Celsius. In Serbia, unde 11.000 de oameni sunt izolati, a fost declarata stare de urgenta.

Potrivit Reuters, inca 33 de oameni si-au pierdut viata din cauza frigului in intreaga Europa luni, bilantul total de la sfarsitul lunii ianuarie pana in prezent ridicandu-se la 62.

foto: EPA/ Intact Images

Grecia monteaza un gard de sarma ghimpata la frontiera cu Turcia... Presa internationala, despre numirea lui Razvan Ungureanu: "Premierul Romaniei a demisionat, spionul-sef ii ia locu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x