Antena Căutare

Cine e Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Ce experiență profesională are tânărul la doar 24 de ani

Mihai Dragomir este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani are o experiență vastă în domeniul culinar. Puțini știu că finalistul din echipa galbenă a lucrat alături de un chef celebru din Londra.

colaj foto cu mihai dragomir si juratii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Descoperă cine este Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Finala Chefi la cuțite sezonul 13 a avut un deznodământ neașteptat! Mihai Dragomir a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro și cu titlul de câștigător. Chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au fost extrem de mândri de evoluția concurentului.

Lupta finală a show-ului culinar s-a dat între Lucica Susanu, Lăcrămioara Pintilie și Mihai Dragomir. Cei trei au reușit să își formeze echipe puternice alături de care au realizat meniuri spectaculoase.

Finaliștii au ajuns la sufletul degustătorilor cu preparatele pe care le-au realizat în ultima etapă a competiției, însă desertul a făcut diferența de data aceasta. Se pare că dulcele pe care tânărul l-a pus în farfurie a încântat papilele gustative ale juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

Așadar, Mihai Dragomir a fost desemnat câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Pe locul doi s-a situat Lăcrămioara Pintilie, iar mai apoi Lucica Susanu. Vestea că părăsește show-ul culinar ca un învingător l-a luat prin surprindere pe concurent.

Cine este Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. De unde se cunoaște cu chef Ștefan Popescu

Încă din preselecții, Mihai Dragomir i-a impresionat pe cei patru jurați cu abilitățile sale culinare. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani a venit din Techirghiol pentru a le face chefilor un desert delicios.

Deși este un bucătar la început de drum, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13 are o experiență vastă în domeniul gastronomiei. Acesta mizează pe creativitate și gust atunci când intră în bucătăria, lucru evident din preparatele realizate în show-ul culinar. Toate aceste detalii importante l-au făcut pe chef Ștefan Popescu să-i ofere cuțitul de aur.

Puțini știu faptul că Mihai Dragomir a lucrat timp de 8 luni pentru Alex Crăciun, un celebru chef în Londra. În plus, acesta a dezvăluit că ocupa funcția de chef într-un restaurant deschis de mai bine de un an.

Mai mult, finalistul din echipa galbenă a mai participat la Chefi la cuțite în urmă cu aproximativ 5 ani. Mihai Dragomir avea doar 18 ani când a pășit pe platoul de filmare al emisiunii, ajungând până în bootcamp unde a fost eliminat.

Nici bine nu a pășit în fața juraților la preselecții că chef Ștefan Popescu l-a recunoscut imediat. Se pare că juratul a fost unul dintre primii mentori ai câștigătorului Chefi la cuțite sezonul 13, fiind profesorul său la școala culinară pe care a făcut-o.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat

Despre Mihai Dragomir se mai știe faptul că are o familie minunată. Părinții și sora l-au susținut atunci când a venit vorba despre cea mai mare pasiune a lui: bucătăria. Acesta a primit sprijin din partea oamenilor dragi, motiv pentru care a ajuns și atât de departe.

Un lucru este cert, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13 este pus pe fapte mari în viitorul apropiat, după ce a pus mâna pe premiul cel mare. Publicul sigur o să mai audă de finalistul lui chef Alexandru Sautner.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Mihai Dragomir pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro... Prima reacție a lui Alexandru Sautner după ce Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Ce mesaj a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x