Antena Căutare

Ce a publicat refugiata Yulia Chernitskaya, la scurt timp după ce a primit bani de la un român, în benzinărie. Mesajul emoționant

Yulia Chernitskaya a emoționat România când a povestit experiența sa cu un bărbat care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie, pentru a o ajuta să treacă mai ușor prin momentele dificile de care are parte ca refugiată.

Colaj cu Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya a impresionat România cu povestea sa spusă pe rețelele sociale | Facebook

La scurt timp după ce a povestit despre gestul impresionant de care a avut parte de la un român, antrenoarea de fitness originară din Odessa a publicat un nou mesaj emoționant. De când a plecat din țara de origine de teama bombardamentelor tânăra a militat împotriva războiului, pe rețelele sociale.

Ce a transmis refugiata Yulia Chernitskaya la scurt timp după ce a primit bani de la un român

"Lumea nu va fi salvată de frumusețe. Lumea va fi salvată prin iubire! Gândește-te doar la aceste cuvinte, la ceea ce vreau să spun.

Inamicul este motivat și se hrănește cu mânia și ura noastră față de el, dar numai dragostea îl poate ucide. Până la urmă, este precum un vampir care se uită la lumină", a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Citește și: Situație fără precedent la Casa Regală Britanică! Ce decize s-a luat în contextul răboiului declanșat de Rusia în Ucraina

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yulia Chernitskaya este antrenoare de fitness, are 36 de ani și asemnea altor aproximativ 400.000 de conaționali, s-a refugiat în țara noastră, de teama invaziei rușilor în Ucraina. Mama a patru copii a povestit pe rețelele sociale că gestul unui român a emoționat-o până la lacrimi.

Yulia Chernitskaya a avut de-a face cu un bărbat român de aproximativ 65 de ani care i-a oferit bani într-o benzinărie, când și-a dat sema că este din Ucraina.

Citește și: Olena Zelensky le mulțumește altor Prime Doamne pentru sprijinul oferit Ucrainei. Cel mai recent mesaj soției lui Volodymyr Zelensky

Ucraineana Yulia Chernitskaya a primit ajutor de la un român

Antrenoarea de fitness de origine ucrineană a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu 2 banconte de câte 100 de lei. Femeia a mărturisit că i-a primit de la un român care și-a dorit să o ajute, având în vedere că este refugiată.

Femeia a menționat că bărbatul i-a oferit cei 200 de lei fără să știe că 4 copii o așteptau.

Citește și: Orașul considerat de Volodimir Zelenski „locul potrivit" pentru discuţii de pace la nivel înalt între Rusia și Ucraina

„Am primit acești bani de la bărbat de 60-65 de ani la benzinărie, când am ieșit la mașină după ce am plătit combustibilul. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (în limba română) Răspunsul meu a fost: Ucraina. Probabil m-a așteptat când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei spunând „Slavă Ucrainei!”. Am început să plâng. Am refuzat să iau banii pentru că și el avea o mașină veche și nu părea foart înstărit. Dar și-a mai deschis portofelul și mi-a mai dat 100 de lei.

La urma urmei, el nu știe că 4 copii mă așteptau acasă. Bine ca nu i-am spus, ca altfel își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar el nu m-a lăsat. Dacă din întâmplare omul ăsta îmi citește postarea - să știi că ai ajutat o mamă a 4 copii. M-am urcat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile ca să mă pot mișca și nu înțelegeam! Cum așa!!! Întreaga lume ne susține și ne ajută! Ne dau locuințe gratis, mâncare, haine, bani!”, a scris femeia pe contrul său de Facebook.

Secretele bine ascunse de la Kremlin. Ce relație are, de fapt, Vladimir Putin cu oligarhii ruși... Rușii au distrus un laborator din centrala nucleară de la Cernobîl. Detalii despre norul toxic care ar fi ajuns în Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x