Căutare Live

Ce le spune un pilot rus pasagerilor din avionul său. Imaginile video fac înconjurul internetului

Un pilot rus este unul dintre cei mai urmăriți oameni ai zilei pe internet. Momenntul în care acesta le spune pasagerilor săi că războiul dintre Rusia și Ucraina trebuie să se oprească a fost filmat și acum e viral în mediul online.

Curajul lui a fost imediat apreciat de internauți

Twitter

Acesta lucrează pentru Pobeda, o companie subsidiară a companiei aeriene de stat Aeroflot.

„Războiul din Ucraina este o crimă și orice cetățean care gândește limpede o să mă susțină”, a spus pilotul, care a cerut încetarea conflictului, scrie The Independent.

Ce le spune un pilot rus pasagerilor din avionul său

Acesta a primit imediat aplauze din partea pasagerilor. Chiar dacă nu se știu foarte multe detalii despre acest pilot rus, nu e departe de a obține titlul de omul zilei pe internet. Diplomatul ucrainean Olexander Scherb a declarat că acesta lucrează pentru Pobeda, o companie aeriană low-cost și o filială deținută integral de Aeroflot, transportatorul național și cea mai mare companie aeriană din Rusia.

Curajul lui a fost imediat apreciat de internauți, mai ales că în Rusia, cei care sunt împotriva războiului sunt aduși rapid la tăcere.

Mesaj nou din partea lui Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale, un mesaj publicat în miez de noapte. Acesta a spus că rușii nu au puterea necesară să cucerească Ucraina.

Președintele Ucrainei spune că șansele Rusiei de a invada Ucraina sunt mici și a cerut din nou liderilor Europei să ajute mai mult țara sa.

Volodimir Zelenski: "Invadatorii rușii nu ne pot cuceri. Nu au această putere. Nu au acest spirit. Se bazează doar pe violență și pe teroare. Pe arme, pe care le dețin din plin. Dar invadatorii nu au nicio bază naturală pentru viața normală. În așa fel încât oamenii să poată fi fericiți și să viseze. Sunt incapabili să ducă o viață normală! Oriunde Rusia a intrat pe teritoriu străin, visele au fost imposibile.

Repet aliaților și prietenilor noștri: trebuie să facă mai mult pentru țara noastră, pentru ucraineni și Ucraina. Pentru că nu este doar pentru Ucraina, dar pentru toată Europa.

Inamicul care țintește cu intenție orașe pașnice și ambulanțe și bombardează spitale nu se va opri la o singură țară dacă are puterea să meargă mai departe".

Mesaj nou din partea lui Volodimir Zelenski. Ce a spus despre invadatorii ruși... În ce situație NATO ar trebui să acționeze pentru o opri războiul din Ucraina. Avertismentul președintelui plonez Andrze...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x