Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), considerată cea mai credibilă sursă de informații cu privire la pandemia de coronavirus, este acuzată, de serviciile secrete germane, că a ajutat China să ascundă informații vitale despre COVID-19.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS

Acuzații șocante la adresa directorului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Agenții germani de informații au dezvăluit, într-un raport oficial, OMS a urmat instrucțiunile Chinei.

Astfel, directorul OMS ar fi ascuns infrormaţii despre transmiterea de la om la om a virusului şi a amânat declararea pandemiei, ceea ce a însemnat că lupta împotriva epidemiei de coronavirus, la nivel global, a fost întârziată cu patru până la șase săptămâni.

Potrivit publicaţiei germane Der Spiegel, care citează un raport al Serviciilor Federale de Informaţii germane, BND, Xi Jinping l-a sunat personal pe directorul general al OMS.

Citește și:

„Am născut singură, într-un salon de spital, în plină pandemie. Bebelușul meu a murit înainte să apuc să îl țin în brațe”

„Pe 21 ianuarie, preşedintele Chinei, Xi Jinping i-a cerut directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus să nu facă publice informaţiile legate de transmiterea de la om la om (a noului tip de coronavirus, n.r.) şi să amâne declararea unei pandemii.

BND estimează că lipsa de transparenţă a Chinei a întârziat cu 4 până la 6 săptămâni lupta împotirva virusului la nivel global”, se arată în raportul serviciilor germane, obţinut de Der Spiegel.

Citește și:

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus?! Asta este adevărata putere a COVID-19: „Da, avem confirmarea oficială”

Conversația ar fi avut loc la o săptămână după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţa lumea întreagă că nu există dovezi că virusul se transmite de la om la om, ca după o altă săptămână să se răzgândească şi să admită că o astfel de transmitere există, dar este una limitată.

„Dr. Tedros şi preşedintele Xi nu au vorbit la telefon pe 21 ianuarie şi nu au vorbit niciodată la telefon. Astfel de rapoarte neadevărate distrag atenţia de la eforturile OMS şi ale lumii întregi de a lupta cu pandemia de COVID-19”, se arată într-un comunicat OMS.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri