Antena Căutare

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus?! Asta este adevărata putere a COVID-19: „Da, avem confirmarea oficială”

Un singur om a reușit să-și infecteze 533 de colegi de muncă: „Această fabrică a devenit cel mai mare focar de coronavirus din întreaga țară.”

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus

Stare de alertă în prașul Tema, din Ghana. Un muncitor, angajat la o fabrică în care se prelucrează produsele din pește, a infectat 533 de colegi de muncă cu noul coronavirus.

Autoritățile au declarat focarul vineri, fără a oferi prea multe detalii. În acest moment, potrivit reprezentanților comunității medicale.

Duminică seară, președintele țării a confirmat anunțul, în cadrul unei transmisiuni televizate.

Citește și:

Și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul de spital în care era internat! Medicii, apel disperat la 112, la primele ore ale dimineții

„Toate cele 533 de persoane au fost infectate de o singură persoană. Implementarea strategiei noastre de urmărire, testare şi tratare agresivă este cea mai sigură modalitate de a elimina virusul din comunitate”, a spus preşedintele Ghanei, Akufo-Addo.

Potrivit președintelui Akufo-Addo, cei 533 de muncitori reprezintă aproximativ 11.3% din totalul infecţiilor din Ghana.

Citește și:

Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descoperit medicii în plămânii femeii de 58 de ani

Până în acest moment, în Ghana au fost raportate 4700 de cazuri de COVID-19, fiind statul cu cel mai mare numar de infecţii din Africa de Vest.

Oficialul a mai spus că 22 de persoane au murit în urma infecției cu noul coronavirus, în timp ce 494 s-au recuperat.

Citește și:

Mai avem curajul să ne plângem? Fetița asta își face temele sub taraba la care mama ei vinde pește: „I-am încropit un birou” - FOTO

Cu 160.501 de teste de la izbucnire pandemiei, Akufo-Addo a declarat că Ghana a efectuat mai multe teste, la milionul de locuitori, decât oricare altă ţară din Africa.

Alte 11 arestări, în total 45, în urma ”invaziei” dejucate a Venezuelei; trei ”mercenari terorişti” prinşi într-o comuni... Şefa guvernului din Hong Kong Carrie Lam se angajează să revizuiască sistemul educaţiei şi apreciază că învăţământul şi ...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x