Antena Căutare

Cea mai tare fotografie de nuntă. Cu primul-ministru la eveniment!

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau apare cu bustul gol în fotografia de nuntă a unui cuplu, iar imaginea în cauză, realizată pe o plajă din Canada, săptămâna trecută, fără ca politicianul să fie înştiinţat în prealabil, a devenit virală pe internet

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau apare cu bustul gol în fotografia de nuntă a unui cuplu, iar imaginea în cauză, realizată pe o plajă din Canada, săptămâna trecută, fără ca politicianul să fie înştiinţat în prealabil, a devenit virală pe internet.

Practicanţii de surfing apar adeseori fără cămăşi în fundalul ceremoniilor de nuntă organizate pe plaje, însă atunci când premierul canadian Justin Trudeau a apărut cu torsul gol la o ceremonie recentă de acest fel, el a fost pe punctul de a ”fura” momentul de celebritate al cuplului de tineri căsătoriţi.

Fotografa Marnie Recker l-a suprins pe şeful de stat în această fotografie, la o nuntă organizată pe plajă, săptămâna trecută, în Tofino, o localitate din provincia canadiană British Columbia.

Justin Trudeau se pregătea să plece de pe plajă în momentul în care mireasa era condusă la altarul improvizat pe nisip, a explicat Marnie Recker, într-un comentariu publicat pe contul ei de Facebook. Cu partea superioară a costumului de surfer lăsată în jos, prim-ministrul canadian, cu torsul gol, a aşteptat ”respectuos” ca mireasa să fie condusă la altar, înainte de a pleca şi de a trece prin dreptul mirilor şi invitaţilor acestora.

Marnie Recker spune că Justine Trudeau nu a pozat intenţionat în acea fotografie. La fel ca mulţi alţi canadieni, fotografia ştia că Trudeau îşi petrecea vacanţa cu familia în acea populară destinaţie turistică.

Fotografa a spus că ea nu este însă un paparazzi şi că fotografia a fost realizată într-un mod pur întâmplător.

Marnie Recker a distribuit fotografia pe reţelele de socializare pe 5 august, iar aceasta, la fel ca toate imaginile în care Trudeau îşi arată musculatura impresionantă, a devenit virală.

Cu doar câteva zile înainte, premierul canadian a fost văzut - tot cu bustul gol - făcându-şi un selfie cu o familie, după ce ieşise dintr-o peşteră din Parcul Gatineau din Quebec.

Chiar şi atunci când apare îmbrăcat, Justin Trudeau este extrem de popular pe reţelele de socializare, fapt dovedit de alte fotografii ale sale - precum aceea realizată la Parada Gay din Toronto din 2016 şi imaginea în care ţine un bebeluş în aer, într-o singură mână.

Imaginea sa de pe plajă i-a determinat pe mulţi dintre fanii canadieni ai politicianului să îl invite la nunţile lor, cu precizarea ”Cămaşa este opţională”.

Criticii lui afirmă însă că Trudeau este ”un maestru de clasă mondială în manipularea mass-media” şi se întreabă dacă actualul premier ar fi de acord ”să se dea la o parte, pentru a lăsa pe cineva capabil să conducă ţara”.

Îmagini înduioșătoare! Un pisoi de numai o lună a fost salvat de la înec și resuscitat prin masaj cardiac și respirație ... Miss Universe, ținta următorului atac terorist al grupării ISIS. Au pregătit centuri cu explozibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x