Antena Căutare

Coreea de Nord ameninta Coreea de Sud cu "distrugerea totala"

Coreea de Nord a amenintat Coreea de Sud cu "distrugerea totala", avertizand ca va trece la "masuri suplimentare" dupa testul nuclear de saptamana trecuta. Avertismentul a fost dat la conferinta Natiunilor Unite pe tema dezarmarii


"Comportamentul eronat al Coreei de Sud va duce la distrugerea ei finala", a declarat diplomatul nord-coreean Jon Yong Ryong, informeaza Reuters.

Diplomatul nord-coreean a atras atentia ca regimul de la Phenian a facut de curand "un pas hotarat in directia autoapararii" si a adoptat "masuri puternice pentru contracararea agresorilor straini", insa Jon Yong Ryong nu s-a referit explicit la testul nuclear.

"Daca Statele Unite vor avea in continuare o atitudine ostila fata de Coreea de Nord, complicand astfel situatia, Coreea de Nord nu va avea alta optiune decat adoptarea de masuri suplimentare", a incheiat diplomatul nord-coreean.

Declaratiile reprezentantului Coreei de Nord au fost condamnate imediat de Coreea de Sud, Marea Britanie si Statele Unite.

Sursa: Antena 3

Contul de Twitter al Papei Benedict al XVI-lea va fi inchis definitiv dupa demisia oficiala a acestuia... Diamante de aproape 40 de milioane de euro, furate de pe aeroportul international din Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x