Antena Căutare

Criză de râs, în direct la TV. Ce li s-a întâmplat unor prezentatori francezi. Nu s-au mai putut abține (VIDEO)

Râzi și tu de râsul lor când ai să îi vezi. Deși nu era momentul potrivit, doi jurnaliști care comentau o cursă feminină de ciclism de la Jocurile Olimpice au avut o criză de râs sănătoasa, în direct.

Râzi și tu de râsul lor când, ai să îi vezi. Deși nu era momentul potrivit, doi jurnaliști care comentau o cursă feminină de ciclism de la Jocurile Olimpice au avut o criză de râs sănătoasă.

Ce a provocat această "distracţie"? Ei bine, şaua unei participante care s-a desprins de bicicleta şi a căzut. Să fi fost chiar atât de amuzant, încât să nu se poată opri din râs?

Presa din Franţa pune situaţia şi pe seama oboselii, pentru că cei doi jurnaliști au petrecut ore în șir zilnic la tv prezentând evenimentele sportive de la Rio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat a înghițit 40 de cuțite: "Îmi plăcea gustul lor". Medicii au fost șocați... Atacul sângeros din Turcia, comis de un adolescent cu vârsta de 12 - 14 ani ."Îi blestemăm pe cei care au lansat ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x