Antena Căutare

Avertisment îngrijorător lansat de experți în sănătate: ”Criza declanșată de coronavirus ar putea dura până în primăvara anului 2021!”

Noul tip de coronavirus - COVID-19 a afectat, la nivel mondial, aproape 170.000 de persoane, dintre care peste 5.000 și-au pierdut viețile, iar veștile nu sunt deloc bune.

Avertisment îngrijorător lansat de experți în sănătate: ”Criza declanșată de coronavirus ar putea dura până în primăvara anului 2021!”
Avertisment îngrijorător lansat de experți în sănătate: ”Criza declanșată de coronavirus ar putea dura până în primăvara anului 2021!”

Conform unui document făcut public de presa internațională, criza iscată de noul tip de coronavirus va dura cel puțin 12 luni și va afecta 70-80 la sută din populație.

Potrivit Daily Mail, experți din sănătate din Marea Britanie au lansat un semnal de alarmă și au dezvăluit că această criză iscată de coronavirus ar putea dura până în primăvara anului 2021, iar nu mai puțin de 7,9 milioane de persoane vor fi internate în spital. Aceste statistici vizează, însă, doar populația din Marea Britanie.

”Până la 80 la sută din populație ar putea fi infectată cu COVID-19 în următoarele 12 luni, iar până la 15 la sută (7,9 milioane de persoane) ar putea să necesite spitaleizare.”, potrivit documentului ce a fost făcut public în urmă cu puțin timp.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 139! Nouă persoane, vindecate!

Având în vedere aceste statistici îngrijorătoare, un medic a reamintit importanța respectării regulilor impuse de autorități. Astfel, este musai ca orice persoană care se confruntă cu simptome cauzate de infecții respiratorii, inclusiv lucrătorilor din sănătate, să stea acasă pentru a reduce răspândirea virusului.

Până acum, în Marea Britanie, au fost testate 40.279 de persoane, iar secretarul pentru Sănătate, Matt Hancock, a declarat că oamenii cu vârste de peste 70 de ani vor fi protejaţi de virus prin auto-izolare pentru o perioadă de până la patru luni. Un anunţ oficial ar urma, însă, să aibă loc ”în următoarele săptămâni”.

Măsuri Excepționale - România a intrat, astăzi, în stare de urgență! Ce se va întâmpla în toată țara

Marea Britanie are 21 de decese cauzate de coronavirus-COVID-19

În Marea Britanie au fost confirmate 1.140 de cazuri confirmate şi 21 de decese, faţă de 24.747 de cazuri şi 1.809 decese în Italia, 7.753 de cazuri şi 288 de decese în Spania şi 4.499 de cazuri şi 91 de decese în Franţa.

Hancock a spus că strategia Marii Britanii este susţinută de dovezi ştiinţifice şi va fi făcută publică în următoarele zile, scopul fiind salvarea de vieţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conceputul imunităţii de turmă, în care virusul se răspândeşte în populaţie pentru a creşte rezistenţa generală, nu a făcut parte din strategia guvernului, a adăugat acesta.

Marea Britanie a cerut un efort naţional pentru combaterea virusului simular cu cel care a ajutat ţara să supravieţuiască în cel de-al Doilea Război Mondial.

Primele ore ale dimineții sunt dedicate persoanelor în vârstă! Măsura implementată de un supermarket din Australia... Dezinfectant Dior? Fabricile de parfumuri și cosmetice de lux vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Fran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x