Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cu scheletele la plimbare. E pe bune! Un șofer a plecat la drum împreună cu "vertebratul" îmbrăcat fashion, dar poliția l-a prins

Un şofer buclucaș din SUA a fost prins circulând pe banda specială destinată vehiculelor ocupate de mai mult de o persoană (denumită HOV - High Occupancy Vehicle Systems sau carpool), având pe scaunul din dreapta un pasager puțin dubios. Un schelete îmbrăcat cool a fost personificat de către "stăpân", devenind partener de călătorie.

Un șofer a plecat la drum împreună cu "vertebratul" îmbrăcat fashion, dar poliția l-a prins

FOTO Departamentul pentru Siguranţă Publică / BBC Citeste mai mult: adev.ro/q4u1av

Departamentul de Securitate Publică din Arizona a declarat că şoferul în vârstă de 62 de ani a fost tras pe dreapta de un oficial, după ce acesta a observat scheletul care purta o pălărie şi era ancorat de scaunul pasagerului cu frânghie

. În urma isprăvii, şoferul s-a ales doar cu un avertisment. Conform autorităţilor americane, aproximativ 7.000 de şoferi din Arizona sunt prinşi anual încălcând regulile benzii speciale HOV, relatează agenţia de ştiri AP.

Pe drumurile prevăzută cu bandă HOV pot circua gratuit doar autovehiculele în care se află mai mulţi pasageri. de d sau 3 persoane. Bărbatul din Arizona nu este primul care a apelat la trucuri neobişnuite pentru a fenta regulile care împiedică şoferii fără pasageri să conducă pe benzile speciale.

În aprilie anul trecut, un bărbat a fost prins la volan, circulând pe o bandă HOV, împreună cu un manechin camuflat cu o şapcă de baseball şi ochelari de soare, relatează AP.

(sursa: Adevărul)