Căutare Live

Nu, nu este o glumă. Investiţia care face furori în întreaga lume. Cum să câştigi 800 de dolari pe zi fără să munceşti

"Cum să faci 800 de dolari pe zi fără să munceşti" pare să fie un titlu de ziar mincinos. Ei, bine, totul este cât se poate de real! Este vorba despre San Jose, un oraş din Statele Unite, unde valoarea imobiliarelor creşte vertiginos în fiecare zi.

"Cum să faci 800 de dolari pe zi fără să munceşti" pare să fie un titlu de ziar mincinos. Ei, bine, totul este cât se poate de real! Este vorba despre San Jose, un oraş din Statele Unite, unde valoarea imobiliarelor creşte vertiginos în fiecare zi.

Practivc, investiţia le aduce oamenilor 800$ pe zi. Conform studiilor de piaţă, preţul unei case din San Jose creşte cu 99 de dolari pe oră sau 800 de dolari pe zi. Asta înseamnă 200.000$ pe an. Preţul unei locuinţe din San Francisco creşte zilnic cu 481$ pe zi, iar în New York cu 337$ pe zi, scrie Bloomberg.

„Pentru proprietarii care şi-au plătit deja ipotecă, acest „venit” suplimentar poate servi ca un fel de al doilea loc de muncă, fără ca acesta să lucreze prea mult”, spune Aaron Terrazas, economist.

Rusia amenință Occidentul: "Un nou asalt şi va fi HAOS!" Detalii șocante ies la iveală despre presupusul atac ... Informația dimineții. Un cunoscut ziarist A MURIT într-un mod suspect. : „Am primit un telefon în care-mi spunea că e ur...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x