Antena Căutare

Cupa Mondiala la fotbal aduce vanzari record de bere in Africa de Sud

Campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud aduce vanzari record de bere. Barurile sunt luate cu asalt de suporterii insetati care se racoresc cu o halba rece. Majoritatea patronilor si-au prelungit programul pentru a face fata cererii

In Africa de Sud, lunile iunie si iulie sunt unele destul de sarace in ceea ce priveste consumul de bere. Nu si anul acesta, cand producatorii se asteapta sa vanda mult mai mult datorita campionatului mondial de fotbal.

Producatorii au scos pe piata si o bere dedicata campionatului. Bautura este deja printre favoritele microbistilor veniti din toata lumea.

"Vinovati" de aceasta crestere sunt oamenii veniti pentru a-si vedea echipele preferate. Chiar daca echipa lor pierde sau castiga, suporteriivor sa se racoreasca cu o bere, indiferent de localul pe care il gasesc deschis.

In Africa de Sud sunt asteptati pana in 11 iulie peste 370.000 de suporteri veniti din toata lumea pentru a-si incuraja favoritii.

Zona Euro: Productia industriala a crescut in aprilie cu 0,8%, cel mai mare ritm din 1991... SUA au descoperit in Afganistan resurse minerale in valoare de un trilion de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x