Antena Căutare

Danemarca: Un tanar s-a aruncat in cusca tigrilor de la o gradina zoologica

Un tanar de 21 de ani a fost sfasiat de trei tigri siberieni, dupa ce a sarit in tarcul acestora de la Gradina Zoologica din Copenhaga. Deocamdata, nu se stie de ce a patruns barbatul in cusca tigrilor, insa anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri.

Trupul tanarului sfasiat de animale a fost descoperit miercuri, inainte ca gradina zoologica sa-si deschida portile.

"In aceasta dimineata, cand au venit ingrijitorii la munca, un barbat decedat se afla in tarcul tigrilor. Planul nostru de urgenta a fost implementat si, in cateva minute, tigrii au fost bagati in tarc, iar politistii si ambulantele au fost chemate la fata locului", a declarat directorul gradinii zoologice, Steffen Straede.

Anchetatorii nu stiu motivul pentru care tanarul a ajuns in tarcul animalelor, insa nu exclud deocamdata ipoteza unei sinucideri.

Potrivit autoritatilor, barbatul ucis este de origine afgana si locuia in Copenhaga. Tanarul primise cetatenia daneza luna trecuta. Examinarea medicilor legisti a relevat faptul ca tanarul avea muscaturi pe coapse, piept, fata si gat.

Potrivit lui Straede, acesta este primul incident care s-a petrecut de cand a fost infiintata gradina zoologica, in urma cu 152 de ani, de aceea nu se vor lua masuri speciale de securitate.

FOTO: felinest.com

Situatia politica din Romania, subiectul unei reuniuni speciale a Comisiei Europene... Spania: Proteste violente dupa anuntarea noilor masuri de austeritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x