Antena Căutare

Dennis Rodman, dupa intalnirea cu Kim Jong-Un: "Il iubesc, este un om uluitor"

Liderul comunist nord-coreean Kim Jong-Un nu vrea razboi si ar dori sa-i explice acest lucru, la telefon, presedintelui Barack Obama. Mai ales ca amandoi au o pasiune comuna: baschetul. Declaratiile vin de la o fosta vedeta NBA, excentricul Dennis Rodman, revenit dintr-o vizita in Coreea de Nord. Acesta a explicat de ce il considera "prieten" pe Kim Jong Un, pe care guvernul american il trateaza ca pe un inamic periculos.

Dennis Rodman a socat lumea occidentala acum cateva zile, cand a aparut, pe neasteptate, la Phenian, intr-un inedit exercitiu de "diplomatie a baschetului". El a devenit primul american care s-a intalnit cu Kim Jong-Un de la venirea acestuia la putere, iar la plecare i-a adus o multime de laude.

Bunicul lui si tatal lui au fost mari lideri. Iar el este un om atat de mandru, mai ales ca e tanar. Eu l-as numi un copil. Sa stiti ca este un om uluitor. Si isi iubeste sotia foarte mult. Tara lui il stimeaza, de fapt nu il stimeaza, il iubeste. Il iubeste si sa stiti ca si eu il iubesc. Tipul este uluitor”, a marturisit Dennis Rodman.

Fireste, cum a ajuns inapoi acasa, fostul baschetbalist a fost invitat sa-si explice atitudinea. El nu a revenit asupra declaratiilor sale, ci le-a adaugat altele la fel de surprinzatoare: “El vrea de la Obama un singur lucru: sa-l cheme la telefon”.

Rodman a precizat ca nu aproba tot ceea ce face Kim Jong-Un, dar a repetat ca acesta este, ca si el, un mare iubitor de baschet.

Departamentul de Stat afirma ca nu a fost implicat in vizita lui Rodman in Coreea de Nord si nici macar nu-l va contacta ca sa primeasca informatii.

foto: Hepta.ro

REALITATEA despre britanici: Nu ne vor muncitorii, insa ne doresc studentii inteligenti... PREMIERA ISTORICA! O fetita din SUA a fost vindecata de HIV imediat dupa nastere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x