Antena Căutare

Doi români au fost loviți intenționat cu o mașină în Anglia! Unul dintre ei a murit

Doi români au fost loviți intenționat cu o mașină în Anglia. În urma impactului, unul dintre ei a murit, iar celălalt a fost rănit.

Doi români au fost loviți intenționat cu o mașină în Anglia. În urma impactului, unul dintre ei a murit, iar celălalt a fost rănit.

Cei doi români au fost loviți intenționat cu o mașină în Leytonstone, estul Londrei. Poliția a anunțat că a fost vorba despre un „act deliberat”, petrecut duminică, 5 mai, la ora 0.40, pe High Road, Leytonstone.

Șoferul mașinii a avut o altercație în stradă cu cei doi români.

Unul dintre cei doi români loviți intenționat cu mașina, Constantin Sin, în vârstă de 51 de ani, a murit la spital, la câteva ore de la incident. Potrivit examenului medico-legal, moartea sa a fost cauzat de multiple leziuni, potrivit libertatea.ro.

Al doilea bărbat, de 32 de ani, au fost transportat de asemenea la spital, în estul Londrei. Acesta a rămas internat în spital, cu leziuni grave, dar care nu îi pun în pericol viața, a anunțat Poliția Metropolitană.

Poliția a arestat, pe 10 mai, un suspect în acest caz. Suspectul este un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Vladimir Putin a devenit tată de gemeni, la vârsta de 66 de ani! Cine este mama fiilor lui... Alertă MAE pentru români. Au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vânt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x