Antena Căutare

Doliu la Hollywood: cancerul a furat unul dintre cele mai mari talente ale marelui ecran

Robert Forster a murit la 78 de ani, la domicilul său din Los Angeles, după o scurtă luptă cu cancerul la creier. Marele actor a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul său Max Cherry din filmul Jackie Brown și are o carieră de peste 100 de roluri în filme. Decesul a fost anunțat de către familie.

Robert Forster a murit la 78 de ani, la domicilul său din Los Angeles, după o scurtă luptă cu cancerul la creier. Marele actor a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul Max Cherry din filmul Jackie Brown și are o carieră de peste 100 de roluri în filme. Decesul a fost anunțat de către familie.

Forster a fost un actor american, cunoscut pentru rolurile sale de John Cassellis în Haskell Wexler 's Medium Cool (1969), teroristul liban Abdul Rafai în The Delta Force (1986) , și Max Cherry în Quentin Tarantino e Jackie Brown (1997). Cariera sa cuprinde peste 100 de filme, ultimul rol al său fiind în 2019, în filmul El Camino: A Breaking Bad Movie.

Robert Wallace Forster Jr. are o carieră remarcabilă și în TV, jucând pe micile ecrane din 1967 până în 2017. Ultima dată a fost văzut la televizor în rolul Guy Appuzzo din comedia americană I'm Dying Up Here.

Doliu la Hollywood: cancerul a furat unul dintre cele mai mari talente ale marelui ecran Robert Forster în rolul lui Max Cherry din filmul Jackie Brown

Alte proiecte notabile includ The Descendants, Firewall, Me, Myself and Irene, întoarcerea Twin Peaks și, anul trecut, peliculă What They Hâd. De asemenea, Forster l-a jucat recent pe tatăl lui Tim Allen din Last Mân Standing, rol pe care l-a iubit deoarece serialul era o comedie, un gen nou pentru el.

Robert Forster a avut trei mariaje, cu Zivia Forster (căs. 1978–1980), June Forster (căs. 1966–1975) și Evie Forster, din care au rezultat patru copii: Bobby, Elizabeth, Kate şi Maeghen; patru nepoţi: Tess, Liam, Jack şi Olivia.

Citește și: Povestea secretă din spatele ultimului Joker. Joaquin Phoenix: o dramă, o sectă și o mare poveste de iubire

„Așa arată dependența! Drogurile iau câte puțin din tine, în fiecare zi” – Transformarea dramatică a unui tânăr distrus ... Premieră în lumea medicală! Un bărbat a fost salvat după ce i s-au înlocuit patru organe în aceeași intervenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x