Antena Căutare

Dominique Strauss-Kahn lupta in continuare: "Nu am fost niciodata condamnat"

Dominique Strauss-Kahn, fostul director al Fondului Monetar International (FMI), s-a destainuit, dupa multa vreme, intr-un interviu acordat “Le Point”.

Mass-media inca il urmareste peste tot pe Dominique Strauss-Kahn. "Nu am fost niciodata condamnat, nici in aceasta tara, nici in alta”, spune el. La New York, acuzatiile penale impotriva lui DSK, de la sfarsitul primaverii trecute, in cazul Sofitel, au fost de mult abandonate.

In Franta, in ancheta pentru viol in grup, in cazul Carlton Lille, acuzatiile au fost, de asemenea, abandonate. Acuzatiile lui Tristane Banon nu sunt nici acestea sub urmarire penala. Totusi, problemele lui Strauss-Kahn cu legea sunt departe de a fi finalizate.

Cazul de la Lille este inca in curs de investigare pentru proxenetism. “O acuzatie pe cat de artificiala, pe atat de absurda”, raspunde acesta pentru jurnalistii “Le Point”. La New York, el se confrunta cu inca un proces civil. “In Statele Unite, un proces de acest fel se intenteaza oricand unei persoane bogate”, a precizat el, referitor la acest caz.

Mai multe detalii, in Income Magazine

Lacul rusesc Karaciai este cel mai poluat loc din lume. O ora de expunere in zona te poate ucide... Sefa organizatiei de femei PSD Constanta, noul consul al Romaniei la Toronto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x