Antena Căutare

Donald Trump e la un pas să fie achitat în procesul de destituire deschis de opoziţie în Congresul american

Donald Trump e la un pas să fie achitat în procesul de destituire deschis de opoziţie în Congresul american. Senatorii au votat împotriva unei moţiuni prin care să fie posibilă acceptarea de martori sau de noi dovezi în această anchetă.

Republicanii Mitt Romney şi Susan Collins au votat pentru continuarea procesului cu noi martori, printre care s-ar fi putut număra şi fostul consilier al lui Trump în materie de securitate, John Bolton.

Un manuscris al unei viitoare cărţi a lui Bolton s-a aflat în centrul discuţiilor din Senat în aceste zile. Lucrarea făcea menţiune la dorinţa lui Trump de a condiţiona ajutorul militar în Ucraina de investigarea fiului rivalului politic Joe Biden.

În urma acestui vot, senatorii din ambele tabere au ajuns la o înţelgere ca miercuri, 5 februarie, să se pronunţe prin vot pentru o decizie finală în ce priveşte soarta liderului de la Casa Albă.

Epidemia de coronavirus a ajuns în Spania și Suedia... Patru copii au fost omorâți pe șosea, de un șofer beat! Voiau să își cumpere înghețată! Atenție, imagini extrem de tulbu...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x