Antena Căutare

Ducesa de York risca sa faca inchisoare in Turcia

Ducesa de York risca sa faca peste 20 de ani de inchisoare fiind acuzata ca a filmat in secret copiii de la un orfelinat din Turcia.

Autoritatile de la Ankara au cerut ajutor oficialitatilor britanice pentru a obtine dovezile care demonstreaza ca ducesa a incalcat dreptul la viata privata al copiilor institutionalizati.

In 2008, ducesa si fiica sa au facut o calatorie in scop umanitar la Ankara. Au fost insotite de o echipa de filmare, care a surprins in imagini conditiile in care traiau copiii dintr-un orfelinat din capitala turca. Potrivit The Telegraph, pentru a avea acces in orfelinat, s-au deghizat cu peruci si au purtat esarfe care le ascundeau chipurile.

Sotul ducesei sustine ca aceasta nu a fost informata de acuzatiile care i se aduc si ca nu este vinovata, postul de televiziune care a realizat filmarea trebuind sa raspunda in fata legii.

Autoritatile turce au declarat ca imaginile cu copiii legati de pat in orfelinat au fost preluate pentru a strica imaginea tarii. Acestea au fost difuzate in momentul in care se discuta posibila aderare a Turciei la Uniunea Europeana.

Foto: hepta.ro

Washington Post: Mafia a devenit cea mai mare banca din Italia... O romanca, prinsa cu 18 kilograme de cocaina pe un aeroport din Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x