Antena Căutare

Ea este studenta moartă în accidentul din Spania! Olimpica Veronica se pregătea la Barcelona să devină profesoară

14 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite duminică în urma unui accident, în nordul Spaniei, în care a fost implicat un autocar la bordul căruia se aflau aproximativ 50 de studenţi care se întorceau de la un festival de artificii

Ea este studenta moartă în accidentul din Spania! Olimpica Veronica se pregătea la Barcelona să devină profesoară
Veronica Matcovic

14 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite duminică în urma unui accident, în nordul Spaniei, în care a fost implicat un autocar la bordul căruia se aflau aproximativ 50 de studenţi care se întorceau de la un festival de artificii. Printre cei decedaţi se află şi o româncă. Tânăra de 23 de ani se afla în autocarul care transporta studenți.

Veronica Matcovici era studentă în anul I de master la Facultatea de Geografie şi Geologie, în cadrul "Universităţii «Alexandru Ioan Cuza» din Iaşi, iar din luna februarie 2016, urma un stagiu de studiu Erasmus la Universitatea din Barcelona".

Vero, aşa cum o alintau prietenii, absolvise licenţa în cadrul aceleiaşi facultăţi ieşene. Fostă elevă merituoasă a Colegiului Naţional, tânăra participase la olimpiada naţională de geografie. "

"Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iaşi anunţă cu profundă îndurerare că una dintre studentele sale şi-a pierdut viaţa în accidentul de autocar ce a avut loc duminică, 20 martie 2016, în apropierea localităţii Freginals, provincia Tarragona din Spania. Studenta avea 23 de ani, era în anul I, la studii de master, la Facultatea de Geografie şi Geologie şi, din luna februarie 2016, urma un stagiu de studiu Erasmus la Universitatea din Barcelona", se arată în comunicatul instituţiei de învăţământ.

Accidentul în care a murit tânăra ieşeancă a avut loc duminică dimineaţa pe autostrada A7, în apropierea oraşului Frefinals. Autocarul transporta 60 de studente din programul Erasmus, din 19 ţări, printre care Spania, Marea Britanie, Franţa, Bulgaria, Germania, Turcia şi Ucraina, scrie Adevărul.

Cutremur de peste șase grade în Kamceatka... BREAKING NEWS. Două explozii violente s-au produs pe aeroportul din Bruxelles. VIDEO!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x