Antena Căutare

Egipt: Mohamed El Baradei, laureat al premiului Nobel pentru Pace, arestat pentru participare la proteste

Fostul director al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, Mohamed El Baradei, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a fost arestat in Egipt, pentru ca participa la un protest al opozitiei, informeaza Al Jazeera. Oficialii egipteni dezmint insa informatia difuzata de Al Jazeera.











Intre timp, oficialii fac totul pentru a tine lucrurile sub control. Au arestat peste 100 de demonstranti si au blocat internetul in toata tara. Mai mult, jurnalistii straini spun ca nici mesajele text nu ajung la destinatar.

In tara vecina, Tunisia, lucrurile incep sa se schimbe de la protestele care au dus la inlaturarea presedintelui Ben Ali. Premierul a anuntat ca a remaniat intregul guvern dupa ce mii de tunisieni au iesit in strada pentru a cere ca fostii ministri sa nu faca parte din noua putere.

Nu la fel stau lucrurile in Albania. Inspirati de revolta din Tunisia, membrii opozitiei a anuntat noi demonstratii de amploare pentru inlaturarea guvernului.

Sursa: Antena3


Haos in Egipt: Sapte morti si 100 de raniti, dupa trei zile de violente... Melescanu: Neadoptarea rapoartelor Bulgariei pe Schengen afecteaza si Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x