Antena Căutare

Elicopterul prabusit la Londra: A ramas in viata pentru ca fiul sau nu l-a trezit la timp

Macaragiul Nicki Biagioni se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni din lume. Fiul sau a "uitat" sa-l trezeasca la timp si asta l-a tinut in viata!

Tragedia s-a petrecut in Vauxhall, in sudul Londrei, miercuri, cand un elicopter a izbit, din cauza cetii, macaraua in care trebuia sa se afle tanarul de 30 de ani. Doi oameni au murit in urma accidentului, printre care si pilotul elicopterului, un cascador extrem de cunoscut. Alte 12 persoane, care se aflau in masinile surprinse de flacarile izbucnite, au fost ranite.

Pentru Nicki Biagioni aceasta este intamplarea vietii sale. El nu s-a aflat in…macara pentru ca a intarziat la locul de munca. Biagioni a povestit ca in fiecare dimineata la ora 7, fiul sau de patru ani, Dino sare in pat pentru a-l trezi.

Baietelul sufera de sindromul Asperger, o boala care se manifesta printr-un comportament repetitiv si care ii creeaza probleme de comunicare. Insa in dimineata terorii, cel mic a adormit, ceea ce l-a facut sa intarzie o ora. “E incredibil. Ar fi trebuit sa fiu mort”, i-a spus Nicki Biagioni sotiei sale la aflarea vestii, relateaza The Sun.

Pilotul elicopterului a murit pe loc, imediat dupa impact. O alta persoana si-a gasit sfarsitul din cauza flacarilor izbucnite. “Este ingerul nostru pazitor”, a spus sotia tanarului Nicki si mama lui Dino.

UPDATE! Algeria: Cel putin 35 de ostatici si 15 rapitori au fost ucisi. Romanul nu mai este pe lista ostaticilor... SUA: O femeie a ramas blocata intre peretii unei cladiri, mai bine de patru ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x