Antena Căutare

EMOȚIONANT! O balerină, supraviețuitoare a atentatului din Boston, a revenit pe ringul de dans cu ajutorul unei proteze

Adrianne Haslet-Davis a reușit să se reîntoarcă pe scenă, să danseze, cu ajutorul unei proteze special creată pentru ea


Adrianne Haslet-Davis a reușit să se reîntoarcă pe scenă, să danseze, cu ajutorul unei proteze special creată pentru ea.

Tânăra este balerină profesionistă, însă și-a pierdut un picior, într-unul dintre atentatele ce au avut loc în aprilie 2013. Acum însă, a revenit acolo unde se simte în largul ei, pe scenă. Și a dansat în fața publicului din Vancouver.

Mai mult decât atât, medicul care i-a realizat proteza a luat parte la fericitul moment. Tânăra, în schimb, a spus că este emoționată, însă, niciodată nu a dorit să fie văzută ca o victimă. "Îmi place să mi se spună supraviețuitoare, pentru că victimă este o persoană care încă este legată de acel moment, dar eu nu sunt așa. De aceea, voi urca pe scenă, sper să-mi iasă bine, dacă nu, voi fi mai puternică data viitoare", a mărturisit Adrianne.

Atentatul de la maratonul din Boston a avut loc luni, 15 aprilie 2013, ora locală 14:45, când două bombe au fost detonate în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, statul Massachusetts, Statele Unite ale Americii. Cele două explozii s-au produs aproape simultan la o distanță 15 - 20 metri una de cealaltă, 3 persoane au decedat, iar alte 183 au fost rănite.

Foto: noticias.terra.cl

Se întâmplă în Vietnam: copiii sunt duşi la şcoală în saci de plastic!... Prinţul George are o dădacă specialistă în arte marțiale și cascadorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x